A gdje je Melanie?

Madonna i A. Banderas ludo se provode i šetaju ruku pod ruku

Antonio Banderas
Reuters
17.10.2011.
u 22:00

Poznati glumac i kraljica popa dobili su najviše pažnje fotoreportera jer su se baš oni najviše zabavljali i opustili. Nakon rada na dokumentarcu o njezinu životu "Truth or Dare" nisu se vidjeli, i ovaj ih je susret obradovao.

Ne zna se gdje je bila Melanie Griffith, ali Madonna se ruku pod ruku s Antonijem Banderasom ušetala na slavlje u povodu premijere novog filma "Skin I Live In" redatelja Pedra Almodóvara.

Istina, kraljicu popa ispod druge ruke držao je njezin novi dečko Brahim Zaibat, a u veselom se društvu našao i bivši ljubavnik Carlos Leone, otac njezine kćeri Lourdes.

Svečani cocktail-party održao se u newyorškom klubu Double Seven, a Madonna i Banderas dobili su najviše pažnje fotoreportera jer su se najviše zabavljali i opustili. Nakon rada na dokumentarcu o njezinu životu "Truth or Dare" nisu se vidjeli, i ovaj ih je susret obradovao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije