Sporno ime

Madonni tužba jer je svoju pjesmu nazvala po erotskim filmovima

madonna
pixsell
12.02.2012.
u 14:19

Zaštitili smo to ime u Engleskoj, SAD-u i 40 drugih država. Da sam ja svoj novi projekt nazvao “Material Girl”, sumnjam da bi joj bilo svejedno, rekao je Joe Francis i dodao da je Madonna sigurno svjesna da je prešla granicu.

Joe Francis tužio je Madonnu jer mu je, tvrdi, ukrala ime za svoju novu pjesmu s CD-a “MDNA”. Pjesma “Girls Gone Wild”, naime, naziv je serijala erotskih filmova čiji je producent upravo Francis. Kada je čuo da će Madonna tu pjesmu izvesti na finalu Super Bowla, poslao joj je pismo upozorenja. Kraljica popa na njega se oglušila.

- Zaštitili smo to ime u Engleskoj, SAD-u i 40 drugih država a ona je napravila prekršaj. Da sam ja svoj novi projekt nazvao “Material Girl", na što ona ima autorsko pravo, sumnjam da bi joj bilo svejedno - rekao je Francis i dodao da je Madonna sigurno svjesna da je prešla granicu.

Ključne riječi

Komentara 1

Z2
znatiželjna_2
13:47 13.02.2012.

više ne možeš ni jednu riječ izgovoriti, a da ju netko nije zaštitio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije