nije joj bilo jasno

Maja je bila uvjerena da ih ovaj kandidat laže, a on je sve nasmijao svojim odgovorom na to

Foto: Nova TV
1/8
21.11.2022.
u 10:15

Lenny Fist nastupio je sa svojom autorskom pjesmom i s kolegicom Angelinom, a nastup se svidio svakom članu žirija.

Antoneli Mištrafović, 21-godišnji reper poznat pod imenom Lenny Fist nastupio je u polufinalu showa Supertalent i napravio pravi spektakl! Nastupio je sa svojom autorskom pjesmom i s kolegicom Angelinom, a nastup se svidio i Martini.

''Iako ne kužim rap, meni je ovo bilo baš dobro. Vjerovala sam ti, napravili ste neku dobru sinergiju, meni je to sve bilo slatki, iskreni i frajerski paket'', rekla je Martina. 

''Autentičan rap nastup, ja tebe puštam da ti sanjaš ovaj svoj san'', rekao je Davor. 

Maja Šuput odmah je komentirala kako joj je nešto čudno. 

''Ja mislim da ti nas muljaš, rekao si da nije autobiografski, a iz duše si repao i to je toliko bilo snažno, osjetila sam da si nekome posvetio te riječi'', kazala je Maja. 

''Nisam nikome posvetio, samo sam se sjetio bivše i to je to'', nasmijao je sve Antoneli odgovorom. 

A i Fabijanu se svidjela Antonelijeva izvedba te mu je komentirao da je "jako cool".

Antoneli je u audicijskoj emisiji progovorio o nekim svojim životnim problemima s kojima se susreo.

"Hodam ovako kako hodam jer imam skoliozu i lordozu, to mi je od rođenja, kralježnica mi nije skroz ispravna. Imam vježbe koje trebam vježbati, ali treba se natjerati. Cijelu osnovnu su me zezali za taj hod, odbijali su me svi, ismijavali me. Samo je jedan bio koji je bio uz mene i još se družimo. Već 16 godina smo najbolji prijatelji. On mi je nosio torbu niz stepenice kako ja baš nisam mogao. Užasan je to osjećaj, ne bih to poželio nikome, ali opet, neki su proživljavali gore stvari nego ja. Mene bar nisu fizički maltretirali, možda jednom ili dva puta, a nisam imao baš neke sreće ni s razrednicom zato što je ona uvijek stajala na njihovu stranu. Ja joj kažem nešto što su napravili, a ona kaže ''nije lijepo tužakati'', ispričao je tada Antoneli.

Inače, repom se počeo baviti sa samo sedam godina, a na audiciju Supertalenta odlučio se prijaviti kako bi svima pokazao što zna i može.

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
17:24 21.11.2022.

Jel bi netko htio biti tako dobar da Šaji Muput donira ogledalo?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:52 21.11.2022.

Maja da rodi blizance nebi joj bilo jasno tko je tatek od drugoga.

HO
homofobic
10:52 21.11.2022.

... da ih ovaj kandidat laže ... Koji je to jezik? Hrvatski nije! Kada bi to slucajno bio hrvatski onda bi konstrukcija izgledala ovako: ... da IM ovaj kandidat laze! Zar u Krkanistanu nema nekoga dovoljno inteligentnog tko zna glumitii da govori hrvatski u hrvatskom glasilu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije