Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićno izdanje pjevačice

Maja se u finalu pojavila u haljini teškoj čak 15kg, o ovome će se dugo pričati

Foto: instagram
1/25
25.12.2023.
u 09:30

Kao i za dosadašnje stylinge, a i sve Majine bilo u emisijama, bilo na gažama, za ovo remek djelo zaslužan je stilist Marko Grubnić

Božićno izdanje pjevačice Maje Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta sve je koga ostavilo bez teksta, a ona se u emisiji pojavila ni više ni manje nego u crvenoj haljini poput Bake Mraz i to teškoj čak 15 kilograma!

"Večeras u službi Maje Mraza. Ne morate gledati kroz dimnjak ili prozor... Dovoljno je da okrenete na Novu TV i ja dolazim k vama jednim klikom", napisala je Maja pored fotografija u haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Znači haljina je sjajna", "Pobjeda, gasi sve", "Wooow", "Najljepše izdanje do sada, predivna Mrazica", "Svaka čast", pisali su joj pratitelji u komentarima. Kao i za dosadašnje stylinge, a i sve Majine bilo u emisijama, bilo na gažama, za ovo remek djelo zaslužan je stilist Marko Grubnić. 

U ovu spektakularnu kreaciju uloženo je puno vremena i truda, a sve detalje otkrio je Grubnić za Novu TV.

VEZANI ČLANCI

"Ovo je baš moja verzija božićne haljine. Moje viđenje, percepcija, vizija i djelo božićne haljine. Ovim putem bih se svakako zahvalio Ivani Bilić kojoj su vrijedne žene izradile ovu haljinu. Jako puno žena je radilo i jako, jako puno metara materijala je utrošeno u haljinu. Ručno su šivani kristali na ramenu, haljina je rađena od crvenog, raskošnog, božićnog baršuna, s bijelim rubovima. Ovo je moja verzija moderne Mrazice, s raskošnom božićnom toaletom koja je ustvari krinolina, a ispod je korzetirana haljina, izuzetno teška i velika. Maja je surovi profesionalac koji se nikad ne žali i stvarno iznese sve bez problema, no ovaj je put ozbiljno bio problem, jer haljina je teška valjda 15 kila, pa joj je bilo teško u tome se kretati i nositi. Međutim, efekt koji smo izazvali na samom snimanju, a nadam se da ćemo to prenijeti i u domove dragih gledatelja, jednostavno je baš, ali baš wow. Evo moja želja je za kraj ove jubilarne 10. sezone, gdje smo se stvarno trudili i isprsili, gdje smo stvarno dali sve od sebe da ljudima u domove unesemo glamur i čarobnu glamuroznu prašinu svake nedjelje, nekakva kruna ove cijele 10. sezone upravo ova haljina, na koju sam izuzetno ponosan i poklopilo se to da idemo zaista na Badnjak. Jednostavno se sve poklopilo i ova haljina se morala desiti. Haljina se radila dugo, dugo je postojala u mojoj glavi, a ja ovim putem i s ovom haljinom želim svim ljudima dobre volje, čistog srca i dobre duše čestitati Božić. Ovo je moj poklon njima na Badnjak i baš sam jako sretan i ponosan da se sve poklopilo", rekao je Marko.

VIDEO Domenica otkrila kako će provesti blagdane s dečkom i kumom Hanom: 'Albi sam spremila poklon...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije