Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJELILI POZORNICU

Maja Šuput iznenađena izgledom našeg pjevača: 'Za njega je vrijeme stalo'

Maja Šuput u Trogiru otvorila ovogodišnju Zimsku Adventuru
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/11
20.05.2024.
u 07:45

Večeras dijeleći pozornicu s kolegom Borisom Novkovićem shvatila sam da je vrijeme za njega stalo... Sjećam se da je ovako izgledao kao i kad sam ga upoznala dok sam bila mala curica, napisala je Maja uz njihove tri fotografije. Fanovi su se s njom složili."To ja uvijek kažem”, "Istina, on je uvijek isti. A ti uvijek prelijepa. Komplimenti, glasili su samo neki od komentara.

Maja Šuput ovog je vikenda pjevala na jednoj svadbi, a pozornicu je dijelila s Borisom Novkovićem, kojeg, kako je napisala, zna od djetinjstva. Objavila je zajedničku fotografiju i napisala kako joj nije jasno da Novković izgleda isto. 

- Večeras dijeleći pozornicu s kolegom Borisom Novkovićem shvatila sam da je vrijeme za njega stalo... Sjećam se da je ovako izgledao kao i kad sam ga upoznala dok sam bila mala curica, napisala je Maja uz njihove tri fotografije. Fanovi su se s njom složili.
„To ja uvijek kažem”, „Istina, on je uvijek isti. A ti uvijek prelijepa. Komplimenti, glasili su samo neki od komentara.

Maja Šuput u Trogiru otvorila ovogodišnju Zimsku Adventuru
1/25

Maja je proteklog tjedna sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom otputovala u Španjolsku, odakle je objavljivala fotografije. Na jednoj od objava koje je podijelila istaknula je i svoju odličnu liniju i obline, a posebno je za oko zapeo duboki dekolte koji je imala.  - Šetam ovim predivnim gradom - istaknula je te pozirala u sivoj kombinaciji, a kasnije je i skinula jaknicu. "Zgodna Maja", "Fantastično", pisali su joj pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja je pokazala i kako uživaju u kupanju i sunčanju, a jedan detalj posebno je privukao pozornost. Naime, pjevačica je podijelila niz novih fotografija na kojima vidimo kako uživa sa svojom obitelji, a na jednoj od fotografija bio je i sinčić Bloom koji je uživao u morskim radostima. No, svu pozornost ukrale su njegove kupaće hlačice. Nosio je crvene kupaće modne kuće Versace, koje se na stranici prodaju za oko 900 eura. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Maja često dijeli obiteljske fotografije i one s putovanja, a nedavno je otkrila i da njezin sin voli putovanja.  Mališan se na rubu suza žalio kako neće ići kući, već da želi ići na put.  "Na PUUUUT!!!! Samo na put... Samo ne doma. Molim sve istomišljenike koji se uvijek ovako osjećaju da se jave", napisala je Maja uz video. "Slatkiš. Totalno ga razumijem. Doma ga svi znaju", "Ja poslije svakog putovanja na putu do kuće", "Presladak je. Dakle dijete zna što želi. Navika od mame stalno na put i dobro", "Totalno ga razumijem slatkiš mali, tako se i ja osjećam kada se moram vratiti s puta kući", "Božee koja slatkoća, hoće na put i gotovo", "Kakav lik, presladak je", "Mamina kopija", bili su neki od komentara Majinih obožavatelja.

VIDEO: Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije