u zagrebačkom restoranu

Maja Šuput pokazala kako je izgledala proslava prvog Bloomovog rođendana: 'Ponosni roditelji'

Foto: Instagram
1/19
20.03.2022.
u 15:29

Prostor je bio ukrašen balonima i plišanim medvjedima, a uzvanici su se odlično zabvaljali uz muziku.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) jučer na svom Instagram profilu objavljivala fotografije i snimke na kojima je pokazivala kakva je atmosfera bila na proslavi prvog rođendana njezina sina Blooma. Proslava se odvila u jednom zagrebačkom restoranu, a prostor je bio ukrašen balonima i plišanim medvjedima. 

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim. „Proslava može početi!, napisala je opisu. U komentarima su mnogi pratitelji Bloomu uputili čestitke.

Maja je objavila i fotografiju na kojoj pozira na istom mjesto samo sa suprugom. „Ponosni roditelji“, napisala je pored. U komentarima su joj pratitelji poručili da je fotografija fantastična. „Čestitam vam mama i tata“, „Pa kako ne bi bili. Bloom je jedan, jedini“, „Ma bravo. Čestitamo“, pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Šuput je objavila i videe na kojima je pokazala kako se pjeva i pleše na proslavi te odlično zabavlja uz muziku.

Foto: Screenshot Instagram
Maja je za rođendansku proslavu odjenula ružičasti komplet koji je kombinirala s nude štiklama, a tata Nenad i mali Bloom nosili su odijela.

Inače, dječak je rođen 17. ožujka 2021. godine. "Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek. Nek ti je najsretniji 1. ročkas, srećice", napisala je pjevačica na sam rođendan na Instagramu uz fotografiju Blooma ispred balona.

VIDEO Petar Grašo u Areni Zagreb publici obznanio da je dobitnik Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
Zg2222
17:42 20.03.2022.

Sretan rođendan malom i sve najbolne ❤

MA
Maersk
16:05 20.03.2022.

Koga normalnog uopce briga za plastiku i potomstvo,pa ima ljudi koji nemaju sta za jesti i djece koja niti ne znaju sta je to rodjendan.Sramota uopce sto objavljujete takve nebitne vijesti.Imate li petlje objaviti nesto o kovidu sto se ne bi trebalo znati ili o muljazama na Baniji recimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije