ne otkriva ime

Maja Šuput raznježila preslatkom fotografijom jednog detalja na sinu, ne krije koliko je sretna

Foto: Instagram
1/15
26.03.2021.
u 14:00

Maja Šuput očito uživa u prvim danima majčinstva, a s obožavateljima rado dijeli kako provodi prve dane nakon povratka iz rodilišta. Prije dva dana sve je raznježila i fotografijama na kojima njezin suprug Nenad Tatarinov u naručju drži njihova sina.

Maja Šuput (41) prije tek nekoliko dana na svijet je donijela svoju prvu prinovu, preslatkog sinčića kojemu još ne otkriva ime. Pjevačica ne krije koliko je presretna zbog sina kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim. S pratiteljima na Instagramu tako često dijeli slatke fotografije sa sinom ili pak tate i sina, a tako je bilo i ovaj put.

Pjevačica je podijelila fotografiju malenog stopala i napisala: "ja ću pojest' ovo malo stopalo."

Foto: Instagram screenshot

Maja Šuput očito uživa u prvim danima majčinstva, a s obožavateljima rado dijeli kako provodi prve dane nakon povratka iz rodilišta. Prije dva dana sve je raznježila i fotografijama na kojima njezin suprug Nenad Tatarinov u naručju drži njihova sina. 

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku", napisala je jutros Maja, a novom fotografijom još je jednom potvrdila koliku je radost sin unio u njezin i Nenadov život. Sina je carskim rezom rodila prije tjedan dana u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i dugačak je 48 centimetara. Na početku trudnoće bila je uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila. 

– Sada sam turbo sretna ali tri dana mi je trebalo u glavi da procesuiram da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije toga govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu – rekla je Maja prije nekoliko mjeseci, a uoči samog poroda u intervjuu za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame.  – Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi – izjavila je Maja. 

VIDEO>> Nika Turković: Ponosna sam i sretna što smo dio ovoga danas

Ključne riječi

Komentara 9

SN
Snjeska1234
14:43 26.03.2021.

Pa što ni jedna žena nije rodila tolika fama oko nje da više ni ne volim čitati večernji

JU
Julka
14:59 26.03.2021.

Ljudi dragi, jeli dosta više te Maje Šuput, kao ni jedna od nas nije nikada rodila?????

Avatar zpAgram
zpAgram
17:07 26.03.2021.

Tko je uopće ta Maja Šuput???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije