'mamin talent'

Maja Šuput se pohvalila talentom sinčića Blooma: 'Moj jedini i pravi Supertalent'

Foto: Instagram
1/24
13.12.2022.
u 22:00

Šuput je sada na svojem profilu na Instagramu objavila video u kojem se njezin sinčić igra s figuricom Orašara dok pjeva popularnu pjesmicu "ABC Song", odnosno abecedu na engleskom i oduševila svoje obožavatelje.

Pjevačica Maja Šuput na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije i snimke svoje obitelji. Ponosna majka dječaka Blooma sa svojim obožavateljima dijeli neke trenutke iz njegovog života, a nedavno je otkrila i da njezin sin već uči engleski. Sada je pratiteljima na društvenim mrežama pokazala koliko je naučio. Šuput je sada na svojem profilu na Instagramu objavila video u kojem se njezin sinčić igra s figuricom Orašara dok pjeva popularnu pjesmicu "ABC Song", odnosno abecedu na engleskom.

- Moj jedini i pravi Supertalent - napisala je ponosna mama uz snimku koju možete pogledati OVDJE, a njezini pratitelji primijetili su i da je naslijedio njezin pjevački talent. "Mamin talent", "Joj Bože koliko je sladak", "Ono kad propjevaš prije nego li znaš pričati, bravo!", "Ide to njemu", "Mali Majuško", "Stvarno je divan", pisali su njezini pratitelji.

Inače, Maju trenutno možemo gledati kao članicu žirija showa Supertalent gdje oduševljava svojim kombinacijama. U nedjelju je tako oduševila u izdanju koje je podsjećalo na princezu, a lijepa glazbenica pokazala je i kako su izgledale pripreme  za showa.

Dodajmo da je Maja u braku s Nenadom Tatarinovim od 2019. godine, a par je sina Blooma dobio u ožujku 2021. Godine. Maleni je ubrzo postao glavna zvijezda maminog profila na Instagramu na kojem ga se može često vidjeti.

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jopa13
07:26 14.12.2022.

Baš ste lepi. A sin je najpametniji dio porodice.

VI
vidum
06:25 14.12.2022.

Usvojena je Majina žalba da se u zadnje vrijeme više piše o čvarcima nego o njoj i Bloomu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije