Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalistica HTZ-a

Maja već dvije godine u vezi s rukometašem Jerkom Matulićem

'HTZ 29.04.11 KANDIDATI (16)'
Foto: ''
1/3
19.05.2011.
u 23:00

Podrška joj je u RTL-ovu showu "Hrvatska traži zvijezdu" pa je čak bio i u TV studiju među njezinim navijačima. – Ne bih htio komentirati našu vezu, to je samo naše. Istina je da smo dvije godine zajedno – rekao je Splićanin

Ima stav i sigurnost dive, solidno pjeva pjesme vrhunskih pjevačica poput Christine Aguilere, Alicije Keys i Adele, a i u ljubavnoj je vezi doličnoj pravoj medijskoj zvjezdici. Splićanka Maja Bajamić, studentica sociologije i pedagogije na zadarskom Filozofskom fakultetu, dvije je godine u vezi s rukometnim reprezentativcem Jerkom Matulićem. Svesrdna joj je podrška u RTL-ovu showu "Hrvatska traži zvijezdu" pa je čak bio i u TV studiju među njezinim navijačima.

Utjeha i sado-mazo

– Ne bih htio komentirati našu vezu, to je nešto samo naše. Istina je da smo dvije godine zajedno i da sam bio u studiju, ali nisu me primijetili jer sam se dobro skrio među navijačima. Naš je dogovor da o tome u javnosti ne govorimo – rekao nam je 21-godišnji Splićanin podrijetlom iz Postira s otoka Brača i najavio da zbog otkrića njihove romanse neće doći u Jadran film na večerašnju emisiju.

– Podrška u publici jako mi je važna i nastojim organizirati svoje najbliže iz Splita i Zadra da dođu. No, o osobnom životu ne bih javno govorila pa na pitanje o Jerku nemam komentara – rekla je 20-godišnja Maja, koja će večeras otpjevati čak dvije pjesme, "Utjehu" Ivane Kindl i "S&M" barbadoške pjevačice Rihanne.

– Počašćena sam što izvodim pjesme svjetskih diva, no ujedno je to i veliko opterećenje. Od svih pjesama dosad najbolje sam se osjećala u skladbi "New York", i pjevački i scenski. To sam bila najviše ja – kazala je Maja, koja dosad nije imala prilike posjetiti Veliku jabuku, no nakon showa, priznaje, rado bi si ispunila tu želju.

Opterećenje zbog diva

Na tom bi je putovanju zasigurno i Jerko pratio jer su zbog njegove sportske karijere često odvojeni, što njoj posebno teško pada. No u ovom je trenutku usredotočena na natjecanje.

– Nije nužna pobjeda, koju svatko od nas priželjkuje, važno mi je da se iz tjedna u tjedan predstavim najbolje što mogu – kazala je..

"Podrška u publici jako mi je važna, ali nemojte me ništa o Jerku pitati", kaže Maja Bajamić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije