HOROR U IRSKOJ

Majka frontmena Poguesa poginula u prometnoj nesreći

Shane macGowan
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
02.01.2017.
u 15:08

Kako je objavila irska policija, 87-godišnja Theresa automobilom je udarila u zid, a obudukcijom će biti utvrđeno je li joj možda pozlilo prije toga.

Theresa MacGowan, majka frontmena grupe The Pogues Shanea MacGowana poginula je u prometnoj nesreći u irskom mjestu Silvermine, gdje živi njihova obitelj.

Kako je objavila irska policija, 87-godišnja Theresa automobilom je udarila u zid, a obudukcijom će biti utvrđeno je li joj možda pozlilo prije toga.

MacGowan je bio pjevač Poguesa od 1982., pa do njihovog raspada 2014. Poznati su po nekoliko hitova kao što su "Summer In Siam" i božićna pjesma "Fairytale Of New York".

>>Irskom pjesmom osvajao Hrvatsku, a njega osvojila Vlasta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije