Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama klana kardashian

Majka hitno završila u bolnici, a sin na liječenju zbog depresije

kardashian
Foto: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL
1/2
17.04.2014.
u 18:27

U obitelji Kardashian trenutačno je mnogo zabrinutosti zbog zdravlja dvoje članova obitelji

U obitelji Kardashian trenutačno je mnogo zabrinutosti zbog zdravlja dvoje članova obitelji.

Majka klana Kris Jenner sinoć je hitno završila u bolnici, zbog bolova. Iako nije željela otkrivati detalje, Kris je napravila sve pretrage, a posjet bolnici nazvan je "rutinskim". U bolnicu je pratio i suprug Bruce Jenner, s kojim je nerazdvojna otkako su se početkom mjeseca vratili s odmora na Tajlandu, unatoč tome što su prije nekoliko mjeseci objavili kako se razvode.

No, na obiteljskom odmoru na Tajlandu nije im se pridružio 27-godišnji Rob Kardashian jer se prijavio u kliniku za rehabilitaciju U Arizoni kako bi se izborio s depresijom, ali i prekomjernim kilogramima.

– Rob je davno prošao osjećaj očaja, sada je jednostavno jadan. Prijavio se prije mjesec dana i nadam se kako će uspjeti izboriti se sa svime što ga muči do Kimina vjenčanja u svibnju. Želi bar jednom u životu biti zvijezda Kardashiana, no sada se osjeća samo kao da deprimira čitavu obitelj – rekao je izvor blizak Robu.

>>Očuh Kardashianki: Odsad me zovite Bridget

Foto: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije