Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovili vjenčanje

Malina Grahek se ponovno udala za poduzetnika Josipa Šelendića

Malina Grahek
Foto: Robert Anić/PIxsell
1/12
11.09.2010.
u 18:12

Druga, prava svadba, šuška se, mladence i njihove obitelji stajala je oko dva milijuna kuna.Ona prošlogodišnja je bila daleko skromnija. Mladenci su svoj svježi bračni pečat proslavili u zagrebačkom restoranu Baltazar u Novoj Vesi.

Iako je svojem suprugu, poduzetniku Josipu Šelendiću "ruku dala" prošle godine u studenom, manekenka Malina Grahek status udane gospođe proslavila je tek danas. U crkvi u zagrebačkim Remetama, poznati par pred uzvanicima se još jednom zavjetovao na vječnu ljubav. Nakon svečanog obreda svatovi na čelu s Malinom i Josipom nastavili su "tulumariti" u Golf clubu Zagreb.

Druga, prava svadba, šuška se, mladence i njihove obitelji stajala je oko dva milijuna kuna, a pripreme i uređivanje "dvorane" trajale su sve do danas. Prošlogodišnja proslava bila je daleko skromnija. Mladenci su svoj svježi bračni pečat proslavili u zagrebačkom restoranu Baltazar u Novoj Vesi. Mala svečanost na kojoj, u to vrijeme trudna Malina, nije nosila raskošnu vjenčanicu odvijala se pod velikim mjerama osiguranja. Veliko iznenađenje lijepoj manekenki priredila je njezina majka koja joj je darovala cvjetni aranžman od orhideja na tri kata.

Par je još tada najavio da će veliku proslavu napraviti sljedećeg rujna, kad na svijet dođe njihova beba. Tako je i bilo! Dok oni danas slave, njihov tromjesečni sin Luka u brižnim je rukama "babysitera". Malina i Josip tako su se opušteno posvetili svakome od svojih 500 uzvanika, među kojima su najavljeni i Stipe Mesić, Milan Bandić i drugi.

Za dobru atmosferu zadužil su Đanija Stipaničeva, Big Band Hrvatske televizije, orkestar ozbiljne glazbe sastavljen od članova Zagrebačke filharmonije i DJ.

Ključne riječi

Komentara 34

GJ
gjuric
00:01 12.09.2010.

Tko su ti ljudi da im se toliko daje prostora u novinama. Kakav je njihov doprinos hrvatskom drustvu? Manekenka? To je njezino zanimanje? Od cega se mora skrivati? Doista, ne znam cemu toliki prostor u novinama narodnoj veselici od 2 milijuna kuna.

DU
Deleted user
14:27 13.09.2010.

Da je više takvih kao Šelendić, ima ih sigurno još (poznajem osobno), ali treba ih više i naravno i u drugim krajevima lijepe naše, ne samo u ZG-u, živjeli bi bolje i kvalitetnije nego u EU.

OB
-obrisani-
15:48 12.09.2010.

mafijaška posla,sramota Hrvatskog naroda,mafija ima državu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije