Važnije od karijere

Malo je svjetskih zvijezda koje su Ninu Badrić fascinirale ljudskošću

nina badrić
pixsell
01.02.2011.
u 14:24

Mislim da nisam pogriješila. Danas mi nije žao, imam karijeru kakvu sam željela, vole me i poštuju u cijeloj regiji – rekla je Nina.

Iako je prije desetak godina s pjesmom "I'm So Excited" bila prva na europskim top-ljestvicama, Nina Badrić ne žali što nije ostvarila svjetsku karijeru.

– Imala sam priliku upoznati mnoge svjetske zvijezde. Mnogi su me fascinirali kao glazbenici, a malobrojni kao ljudi. Moja izvedba pjesme “I'm So Excited” bila je na vrhu svih europskih top-ljestvica, a brojni su mi menadžeri nudili ugovore – rekla je Nina i dodala da u to vrijeme nije bila spremna otići iz Zagreba.

– Mislim da nisam pogriješila. Danas mi nije žao, imam karijeru kakvu sam željela, vole me i poštuju u cijeloj regiji – dodaje Nina za srpski Blic.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:35 01.02.2011.

meni je nina najljepša u reklami sladoleda ledo

TM
trade_mark
10:14 03.02.2011.

\"Mnogi su me fascinirali kao glazbenici\" živjela! jedna od rijetkih normalnih osoba na našoj tzv. sceni. nadam se da si i u stvarnom životu takva kakvom se prikazuješ. ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije