Oporavak

Manekenka Doris Vrečko za vikend puštena iz bolnice kući

'02.08.2010., Rogoznica - U Marini Frapa odrzan je Miss Adriatic Europe 2010. Izazovna voditeljica Doris Vrecko mamila je uzdahe publike.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
23.10.2010.
u 22:48

Od kad je u ponedjeljak navečer završila u KBC-u Zagreb uz Doris su cijelo vrijeme roditelji Branka i Romeo uz koje je jako vezana. Bila je smještena na neurološki odjel s kojeg je u četvrtak prebačena na psihijatrijski odjel.

Doris Vrečko puštena je sa psihijatrijskog odjela KBC-a Zagreb tijekom vikenda kući, prenose 24 sata. Voditeljica “Automotiva” u ponedjeljak navečer završila je u KBC-u Zagreb nakon što je u svom domu izgubila svijest. Bila je smještena na neurološki odjel, s kojeg je u četvrtak prebačena na psihijatrijski. Uz Doris su cijelo vrijeme njezini roditelji Branka i Romeo s kojima je jako povezana.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
16:01 24.10.2010.

carice oka moga u eteru, vrati nam se, plizzzzzzzz

UD
Utjerivać dobroga
06:45 24.10.2010.

da je romeo vezan uz kčer, prvo bi zatukao grudena zbog sramnih izjava o bolesti djeteta.

SC
scary
11:55 24.10.2010.

večernji list, daj sjašite već jednom s te sirote žene i pustite je na miru. odurni ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije