Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova šansa za ljubav

Manekenka Mia Franić i poduzetnik Dragan Jurilj rastali su se 2018., a sada su opet zajedno i razmišljaju o vjenčanju

Zagreb: Poznati dolaze na Lisinski subotom u kojem gostuje John Malkovich kao pripovjeda?
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
25.04.2022.
u 22:20

Smatram da je brak logičan sljedeći korak ozbiljnog odnosa pa ne isključujem tu mogućnost, rekla je bivša manekenka Mia Franić.

Bivša manekenka Mia Franić (29)i poduzetnik Dragan Jurilj (51) krajem kolovoza 2018. godine potvrdili su kako se razvode nakon što su nešto duže od godinu dana bili u braku, a krajem prošle godine otkrili su kako su svojoj ljubavi dali novu šansu te su opet zajedno. Mia je ispričala kako je došlo do ponovnog susreta i kako su ona i Dragan odlučili obnoviti svoju vezu. 

- Sve je počelo slučajnim susretom koji je potom rezultirao uzastopnim viđanjem. Vrijeme koje smo provodili zajedno očito je pridonijelo ponovnom razvijanju emocija pa smo, unatoč razvodu i svemu što se dogodilo između nas, odlučili našoj ljubavi dati još jednu šansu. Pomirenju je sigurno pogodovala činjenica da se naš brak nije raspao zbog treće osobe, jer to bi znatno otežalo situaciju. - ispričala je za Story. Dodala je kako ne misli da su njih dvoje brzo ušli u brak, nego joj se čini da su brzali s razvodom. 

- Dokaz koji ide tome u prilog jest činjenica da smo ponovno zajedno. Ovaj smo put pristali na kompromise na koje prije nismo bili spremni i imamo više razumijevanja jedno za drugo. - kazala je Mia, a na pitanje razmišljaju li opet ući u brak, odgovorila je: 
- Smatram da je brak logičan sljedeći korak ozbiljnog odnosa pa ne isključujem tu mogućnost. Ispričala je i kako zajedno provode slobodno vrijeme i koji su im zajednički hobiji. 

- Zajednički hobiji su nam trčanje, golf i tenis. Ja preferiram trčanje, a Dragan golf ili tenis. Vjerujem da sam najgora igračica golfa u povijesti i mislim da je Draganu to simpatično. - otkrila je. 

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: Napravila sam prve korake u sedam godina

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:18 25.04.2022.

Kakav poduzetnik,pa on je običan šarlatan !!

Avatar marlony
marlony
23:16 25.04.2022.

"Od k.....a automobila do ovoga danas" Po njemu bi se trebao snimati film "Uhvati me ako možeš 2"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije