mladi influencer

Marca Cuccurina naljutio prizor koji je primijetio na ulici u Bjelovaru: 'Nije li prerano?'

Foto: youtube
1/18
10.11.2023.
u 09:45

Ovaj put se javio iz Bjelovara, grada u kojem živi, te je pokazao što mu tamo smeta. Naime, iz automobila je fotografirao kako radnici postavljaju božićne lampice i ukrase.

Influencer Marco Cuccurin (22) poznat je po dobrom srcu, požrtvovnosti, ambiciji, ali i tome da je uvijek tu za svoju obitelj koju često pokazuje na svojim društvenim mrežama. Ipak, Marco se na zna i požaliti na stvari koje ga zasmetaju. Ovaj put se javio iz Bjelovara, grada u kojem živi, te je pokazao što mu se tamo nije svidjelo. Naime, iz automobila je fotografirao kako radnici postavljaju božićne lampice i ukrase. 

– Već se postavljaju božićna svjetla, ne želim biti Grinch, al‘ nije li preranoo?? – upitao se Marco na Instagramu, a vidi se kako su Bjelovarčani još jučer počeli postavljati božićne ukrase. 

Foto: Instagram

 Cuccurin je nedavno objavom na Instagramu zabrinuo svoje pratitelje. Objavio je fotografiju svog psa koji tužno stoji ispred vrata, pored kofera. 

- Putujem u Pulu, nažalost na privatnom polju se događaju opet ružne stvari, a moj Chani je bio ljut što sam išao u Prag i sad mu opet nije jasno gdje idem. Samo se vrti oko mog kofera i čini se da ću mu se opet morati ispričavati kad se vratim, napisao je Marco, ali nije pojasnio o kakvim se ružnim stvarima radi. 

Podsjetimo, Marco je nedavno  gostovao kod Tatjane Jurić u podcastu Skip or Beep bravo! radija. Influencer je prije dvije godine ostao bez majke koja mu je bila najveća životna podrška, odnos s ocem tek je počeo graditi, okolina u kojoj je odrastao ga je osuđivala, ali i osobe iz javnog života, a vršnjaci u školi su ga maltretirali zbog njegove seksualne orijentacije. Svejedno nikada nije birao lakši put i odustajao od sebe i svojih snova – koje konačno živi. No nije mu bilo lako! Vršnjačko nasilje sustavno je trpio.

VEZANI ČLANCI:

- Najviše me je pogodilo kada sam u osnovnoj došao u školu, a pola škole bilo je raspisano s grafitima – moje ime, prezime pa razni neprimjereni znakovi, riječi, sadržaji... Pisalo je svašta, a najviše se ticalo moje seksualnosti i fizičkog izgleda, jer sam se uvijek nekako nosio drukčije samo što kad imaš 10, 11, 12 godina, ne znaš stati iza sebe i onoga što predstavljaš, ali sada, hvala Bogu, znam. Tada nisam znao i to me jako pogodilo...

Nasilnici su tada kažnjeni, neki su i izbačeni iz škole, prisjetio se Marco.

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i kako se od tada promijenila

1/29

– Sve se to saniralo, ali je mnogo važnije sanirati štetu koja se dogodi s tvojim psihičkim zdravljem i sa svime što to nosi. Ali, evo, vidiš da sam ja to sve dobro podnio i da sam iz svega toga izlazio samo jači – rekao je influencer. 

Žalosti ga što je vršnjačko nasilje i dalje prisutno, možda čak i više nego prije, no stvar je u roditeljima, a ne u djeci, smatra. 

VIDEO Jasnu Zlokić otjerali kad je trenirala pilates: 'Rekla mi je da ako mislim biti takva da neka više ne dolazim'

Komentara 1

ST
stomiovotreba
10:36 10.11.2023.

Marco (čuj "Marco") ili kako se već zove taj anonimus, nije zadovoljan terminom postavljanja rasvjete. Ajme, što ćemo sada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije