Uživancija

Maria Shriver oporavlja se od razvoda u ljetovalištu iz djetinjstva

maria
Foto: Splash/Red Dot
1/3
17.08.2011.
u 18:50

Maria Shriver tugu zbog rastanka sa suprugom Arnoldom Schwarzeneggerom poslije 25 godina braka odlučila je ublažiti ljetovanjem na Cape Codu gdje je ljeta provodila kao mala djevojčica

Kada se čovjek osjeća loše, povratak na mjesto gdje ste proveli djetinjstvo najčešće pomaže. Za tim savjetom povela se i Maria Shriver i tugu zbog rastanka sa suprugom Arnoldom Schwarzeneggerom poslije 25 godina braka odlučila ublažiti ljetovanjem na Cape Codu gdje je ljeta provodila kao mala djevojčica. U tom mjestu njena obitelj od 1920. posjeduje imanje, a tamo je odrastao i njen ujak, legendarni američki predsjednik John F. Kennedy

Njen izgled dokaz je da vrijeme liječi rane. Nasmijana u crnom kaftanu izgleda stvarno odlično i po cjelokupnom ozračju koje oko nje vlada čini se kao da je potisnula brige koje joj je zadao Arnie i odlučila krenuti dalje. Na ljetovanju je sa sinom Patrickom (17) i kćeri Katherine (21), dvoje od svoje četvero djece, a s njima je i Marijin stariji brat Anthony Shriver (46).

Kupaju se, jedre obiteljskom jedrilicom i neprekidno šale, a družina se posebno razveselila kada su se Maria i njen brat Anthony dječački počeli gurati i završili u moru. Poslije igre Maria je izašla iz mora, osušila se i nastavila zaneseno šetati plažom kao da joj ovo nije bila jedna od težih godina života.

Da se rastaju, Maria i Arnold objavili su u ožujku i time šokirali javnost. No uslijedilo je i iznenadno Arniejevo priznanje višegodišnje kontinuirane nevjere i očinstva 14-godišnjem Josephu, sinu njihove kućne pomoćnice Mildred P. Baene.

Komentara 1

BO
bonsai
19:23 17.08.2011.

A ja nikako da se oporavim od HDZ-a , mozda da odem i ja na Cape Cod ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije