ŽIVOT NA VAGI

Marija i Alina u suzama nakon izazova: 'Uvijek smo zadnje! U glavi mi je bilo da idem kući'

Foto: RTL
1/20
03.10.2024.
u 22:35

Žao mi je, ali znam da nisam odustala... Alina bolje skida kilograme od mene i ja bih isto pisala nekoga tko manje skine od onoga tko skine više“, objašnjavala je Marija. Kasnije su se obje rasplakale, govoreći da su svaki izazov zadnje dok su ih Esmir i Mateo tješili i govorili da je to nevažno.

Još jedan veliki izazov bio je pred kandidatima 'Života na vagi', a za nagradu od 1,5 kilograma prednosti na vaganju, morali su dobro kopati! Iako je u početku najviše prigovarao, Mateo je osvojio glavnu nagradu, a neutješne su bile Marija i Alina koje su zadatak izvršile zadnje i na sljedećem vaganju će im se dodati 0,5 kilograma! 

Svi su se odmah bacili na kopanje, a prvi su se ispod konstrukcije provukli Antonio i Esmir! Dobro su krenule i Marija i Alina iako su se jako bojale zadatka. Tomislavu i Larisi zapetljalo se uže, a ona je već bila ljutita jer joj se partner učinio prespor, no naposljetku su uspjeli prvi doći do crne zastavice. „Morala sam malo zagalamiti na njega, možda da se otrijezni, da se dobije“, rekla je Larisa.

„Imam lagani tempo i razmišljam kako je teško“, komentirao je Mateo koji je drugi skupio zastavicu. Marija je davala sve od sebe, a i nije mogla drukčije jer ju je Edo stalno bodrio. Larisa je opet brzala, uspjeli su uzeti drugu zastavicu, no počela je živcirati Tomislava svojim ponašanjem. Marija i Alina uzele su svoju prvu zastavicu, a Nikolina nije mogla nastaviti jer su je previše boljela leđa. 

Mateo je polako uzeo drugu zastavicu, uvjeren da ne može prestići Tomislava i Larisu, koja je i dalje bila borbena sve dok usred izazova nije dobila menstruaciju i morala odustati. Mateo je na kraju prvi završio izazov i osvojio 1,5 kilograma prednosti na vaganju, drugi je završio Tomislav, potom Antonio i Esmir, a Nina je napredovala sama. Alina i Marija su se zapetljale premda im je na početku išlo dobro tako da su završile zadnje i sada će na sljedećem vaganju imati +0,5 kilograma. 

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

1/14

Jako ih je pogodilo što nisu došle do zadnje zastavice iako su ih treneri bodrili da će tih pola kilograma što su dobile - izgubiti na posljednjem treningu prije vaganja. „U glavi mi je bilo da idem kući. Žao mi je, ali znam da nisam odustala... Alina bolje skida kilograme od mene i ja bih isto pisala nekoga tko manje skine od onoga tko skine više“, objašnjavala je Marija. Kasnije su se obje rasplakale, govoreći da su svaki izazov zadnje dok su ih Esmir i Mateo tješili i govorili da je to nevažno. 

Prije treninga trebali su riješiti i problem s kuhinjom - kada netko kuha, ostali se nemaju što petljati u to, svatko za sobom treba oprati posuđe koje koristi, a i smeće odnosi samo Esmir. „Ako sam ja u kuhinji i moji ljudi, pusti nas da napravimo kako mislimo. Drugi dan su drugi ljudi i kako oni naprave, tako ćemo svi jesti“, rekla je Nikolina, a potom su se dogovorili i da sve vraćaju na mjestu na kojem su to našli. „Nadam se da je gotova ova priča s kuhinjom“, zaključila je Nikolina. 

Kandidati su imali i predavanje o proteinima, suplementima i općenito sportskoj prehrani, a potom su se posvetili posljednjem treningu prije vaganja. „Pakleno je vruće, ali bit će i pakleni trening. Danas moraju iznojiti i dušu i tijelo“, najavila je Mirna. Svi su bili jako iscrpljeni, Larisa se loše osjećala pa nije mogla dati sve od sebe, a Davorka i dalje mora mirovati, no sad smije hodati. 

Mateo je vodio zagrijavanje, Alina i Marija i dalje su bile tužne, iscrpljenje i loše su se osjećale zbog izazova, no odustajanje im nije bila opcija. Nikolina i Nina pričale su Edi kako se dobro slažu, a Tonka je bila zadovoljna što sad može dulje šetati i ne bole je toliko leđa. Ivica se želi to prije pridružiti ostalima na vježbanju jer smatra da će ga oni još više motivirati. „Nisu još spremni da sudjeluju u redovitom programu s ostalima, bojim se da bi se još više obeshrabrili kad bi vidjeli koliko zaostaju za ostatkom ekipe“, rekla je Mirna. 

Edo je i dalje pokušavao probuditi prirodnu agresivnost kod Antonija jer ne želi da ga svi gaze, a najmlađi je. „Zahvalan sam na tom treningu jer izbacim sve i sebe i bude mi drago poslije što sam izdržao to sve. Puno mi to znači“, rekao je Antonio, a došao je trenutak i za školicu učenja vožnje bicikla, ovaj put bez pedala, da mu bude lakše. Antonio je bilo bolje nego na prvom satu vožnja, naučio je održavati ravnotežu, a bio je posebno sretan jer je dobio bicikl na poklon! 

Mirna je primijetila da je Larisa jako loše i odlučila je nasamo popričati s njom. „Možda zato što sam među lakšim kandidatima da bi mogla još bolje, više... i imam osjećaj da svi vi očekujete od mene punio, da vani svi očekuju puno i onda kad otkažem...“, počela je pričati Larisa i nije mogla nastaviti jer se rasplakala. Mirna ju je tješila i savjetovala joj da mora raditi na samopouzdanju. 
Sutra je vaganje i još će se jednom gledati žuta linija i glasanje kandidata - ne propustite pogledati sutra u 21.15 na RTL-u ili 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo. 

VIDEO Reperu P. Diddyju prijeti teška kazna zbog seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije