mamina princeza

Marijana Batinić pohvalila se prvom fotografijom kćeri

marijana batinić
Foto: Instagram
1/4
05.02.2015.
u 10:55

Malo ranije se rodila, slatka, glatka, mekana i mirisna... velika je spavalica na svoju mamu, napisala je Marijana na Facebooku

Voditeljica Marijana Batinić objavila je na društvenim mrežama prvu fotografiju svoje kćeri Ene. Malena je na svijet stigla u ponedjeljak, a Marijana ju je rodila carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

– Malo ranije se rodila, slatka, glatka, mekana i mirisna... velika je spavalica na svoju mamu... U nekoliko dana okrenula je moj svijet naopačke i postala mi centar svemira. Zove se Ena – napisala je na Facebooku lijepa voditeljica ispod fotografije na kojoj doji svoju kćer. 

Marijana se tri tjedna prije poroda u Zagrebu udala za Mateja Pašalića.

>> Lijepa RTL-ovka Marijana Batinić rodila kćer

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
13:20 02.03.2015.

Ima kod mene par ulica dalje zena kaj ima cetvoro djece al se ne stigne slikat mora skuhat jelo za djecu a muz i ona zajedno ne zarade prosjecnu placu u zagrebu ponekad im i struju iskljuce al eto to je hrvatska

OL
olivia5
13:49 18.02.2015.

Čestitam i malenoj puno sriče i zdravlja :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije