NA INSTAGRAMU

Marijana Mikulić pozirala sa suprugom, pa se našalila: 'Možda ovaj brak i opstane'

Foto: Instagram screenshot
1/17
17.12.2021.
u 15:38

„Kako ste kjut. Kao djeca“, „Vi kao mladenci, opet“, "Predivni" neki su od komentara ispod zajedničke fotografije para.

Glumica Marijana Mikulić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Josipom iz dizala te se našalila. Par je pozirao nasmijan, a glumica je otkrila kako to da tako rijetko objavljuje fotografije iz zajedničkih izlazaka. "Ne krijem ja muža, nego rijetko igdje možemo zajedno kad uvijek jedno od nas ostaje doma čuvati, hraniti, uspavati. Evo, došla baba na tjedan dana, a zarobili smo je na 5 tjedana, pa se stiglo i na večere, u kino, na koncert... Možda ovaj brak i opstane, zahvaljujući babi, naravno", našalila se glumica u opisu fotografije.

U komentarima su im pisali Marijanini pratitelji među kojima i Marijanina kolegica Nataša Medančić. „Nego kome! Živjele nam babe!“, napisala joj je. „Kako ste kjut. Kao djeca“, „Vi kao mladenci, opet“, "Predivni" neki su od komentara. „I moja mater došla na tjedan dana, evo je već punih 17 mjeseci“, našalila se jedna pratiteljica. „Rekao bi moj muž: Punica je najbolji 'izum' nakon kotača… Živjele bake“, dodala je druga osoba.  

Inače, par je prije nekoliko dana bio i na koncertu, a Marijana je tada podijelila zajedničku fotografiju te istaknula da njihove sinove Ivana, Andriju i Jakova čuva njezina mama. Podsjetimo još da je par u braku od 2005. godine, a Marijana često na svojim društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije i zgode.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi

Komentara 2

MT
makan tahi
15:49 17.12.2021.

jovanka i tito

DU
Deleted user
20:52 17.12.2021.

Komentar ispod :"kako ste kjut"..kjut? To bi bilo kao "cute ".....Nevjerojatno...Imamo mi predivan jezik ...Ljupki,slatki,skladni...dražesni, privlačni.....Strašno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije