požalila se

Marijanu Mikulić razljutio kafić preko puta, objavila snimku: 'I tako svaki tjedan. Do cca 23 sata'

Foto: Instagram screenshot
1/12
05.10.2021.
u 17:15

Inače, Marijana posljednjih dana boravi na moru. S obitelji je otišla na odmor u Poreč, odakle se gotovo svakodnevno pohvali fotkama s bazena ili mora.

Glumica Marijana Mikulić (39) s pratiteljima je podijelila što ju je razljutilo, odnosno što ju ljuti iz tjedna u tjedan. Naime, pratiteljima na Instagramu snimila je video iz dječje sobe a označila da je 21.15 navečer. Na videu se čuju glasni zvukovi iz kafića preko puta u kojemu se, kako se čini, održava nekakav kviz.

"21:15 dječja soba. Zvuk je iz kafića preko puta. I tako svaki tjedan. Do cca 23 sata. Idealno za spavanje", napisala je uz snimku.

Inače, Marijana posljednjih dana boravi na moru. S obitelji je otišla na odmor u Poreč, odakle se gotovo svakodnevno pohvali fotkama s bazena ili mora. 

"Uvik kontra. Taka sorta. Kolovoz - svi objavljuju fotke s mora, Marijana se fotka u kišnom Zagrebu u čizmama. Listopad - svi objavljuju fotke šarenog lišća i druženja u prirodi u jaknama, a ja uživam na moru", napisala je ranije uz fotografiju na kojoj pozira na bazenu u hotelu.

Podsjetimo, prije mjesec dana glumica Marijana Mikulić objavila je obiteljsku fotografiju na kojoj je sa sinovima i suprugom, a njezin najmlađi, trogodišnji sin Jakov na fotografiji sjedi u dječjim kolicima. Poslije ove objave stigle su joj brojne poruke s pitanjima zašto još uvijek malenog vozi u kolicima, Marijana je nakon toga objavila status u kojem se obračunala s dušobrižnicima, a potom je ponovno na Instagramu progovorila o situaciji. 

"Vidim da neke ljude smeta, čini nervoznim, kad ja pišem o svemu bez zadrške, pa tako i o svojoj djeci i izazovima roditeljstva s kojima smo se susreli. Mene kada nešto uzrujava – stisnem unfollow, ne kliknem na članak čiji naslov mi upućuje na sadržaj ili osobe o kojima mi se ne čita. "Ja mislim da su ovo teme vrijedne javnog prostora koji dobijem kad god o njima pišem, i ovim putem zahvaljujem svim medijima koji svaki put sve prenesu. Ako uporno budemo o tome govorili, možda se konačno nešto i pokrene u tom smislu. Jer djece u potrebi ima dosta, a koliko sam doznala i terapeuta raznih profila – od edukacijskih rehabilitatora, radnih terapeuta, vrtićkih pedagoga koji mogu biti treći odgajatelj u grupama gdje je dijete s nekom poteškoćom. ALI, ALI, država je ta koja im radna mjesta treba otvoriti, dozvoliti, i omogućiti djeci s poteškoćama da se uključe lakše u odgojno-obrazovni sustav, roditeljima da rade i zarade kao i svi drugi. Svi kojima smeta kada pišem o ovoj temi slobodno nek me unfollow i poljube znate gdje! A sve druge ljubim, grlim, šaljem more pozitive", zaključila je glumica. 

VIDEO>>Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Ključne riječi

Komentara 9

IV
ivanasertic4
17:57 05.10.2021.

ova zena je nevjeroatno dosadna. da ona partija s frendicama onda bi trazila da kafić radi do 2. zamislite buke od pub kviza u pol 10.

CR
crna.rupa
17:40 05.10.2021.

23. Sve po zakonu.

FR
freaky
17:39 05.10.2021.

Koja drama queen.Djeca spavaju da im je zvucnik pored glave a ne u kaficu preko puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije