Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne skrivaju se

Marin Miletić i Kristina Krepela izmjenjivali nježnosti u restoranu u Zagrebu

Foto: Pixsell kolaž
1/9
19.10.2022.
u 08:12

Fotografi su ih snimili u vrlo prisnom izdanju. Marin i Kristina razgovarali su s drugim uzvanicima, a nakon toga su se nastavili dodirivati i šaputati. Političar i glumica još uvijek nisu službeno potvrdili svoju vezu, no često dolaze zajedno na evente, a Kristina se čak druži i s Marinovim kćerima.

Saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić (43) i glumica Kristina Krepela (43) više ne skrivaju svoju ljubav, a da su bliski potvrdili su i nježnim dodirima na otvorenju novouređenog restorana RougeMarin u Zagrebu. Fotografi su ih snimili u vrlo prisnom izdanju. 

Marin i Kristina razgovarali su s drugim uzvanicima, a nakon toga su se nastavili dodirivati i šaputati. 
Političar i glumica još uvijek nisu službeno potvrdili svoju vezu, no često dolaze zajedno na evente, a Kristina se čak druži i s Marinovim kćerima. 

Podsjetimo, Miletić je utjehu u zagrljaju naše glumice pronašao osam mjeseci nakon što mu je preminula supruga Danijela nakon borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu. Marin i Kristina snimljeni su u svibnju u romantičnoj šetnji Maksimirom, a svoju ljubav potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili  na slavlju povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić. Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati.

- Hvala Vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju - nedavno nam je kazala glumica.

Ni Miletić nije u medijima pričao o svojoj ljubavi prema glumici, ali nakon što su Kristini nedavno hakirali Instagram profil, Marin je priskočio u pomoć i svoje pratitelje zamolio da podrže Kristinin novi profil i oslovio ju je s draga.  Na društvenim mrežama ljetos su se hvalili i fotografijama sa svog prvog zajedničkog ljetovanja, a nedavno je Kristina na svom profilu objavila i fotografiju koju je snimio Miletić. "Kraljice su rođene u rujnu", napisala je tada u opisu Kristina koja je 4. rujna proslavila 43. rođendan. 

VIDEO Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao viralni hit: "Opet si ovdje? Ajme, ajme..."

 

Komentara 11

MA
marijanaana
09:09 19.10.2022.

dosadni ste

MA
malena27
09:24 19.10.2022.

Sve najbolje.

SU
Suomi
08:41 19.10.2022.

A je se usrecila s njim. Bas kao i politicka scena Hrvatske. Covjek je totalni neurotik i tipican clan Mosta. Uostalom koga boli neka stvar za njegove ljubavne dogadjaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije