povukla se iz javnosti

Mario Valentić objavio rijetku fotografiju Petre iz Zabranjene ljubavi, danas živi sasvim drugačiji život

Foto: RTL/Press
1/6
25.09.2023.
u 09:59

Anita Beljan, ex. Berisha, tumačila je lik Petre Novak,  inače razmažene nasljednice koja se zaljubljuje u siromašnog Danijela (kojeg je igrao Zoran Pribičević) ne znajući da je on zapravo njen brat blizanac od kojeg su je razdvojili dok su još bili bebe.

Prošlo je gotovo dva desetljeća otkada je s emitiranjem krenula prva hrvatska sapunica 'Zabranjena ljubav' čija popularnost ne jenjava ni danas. Glumci koji su ostvarili uloge u seriji još uvijek intrigiraju javnost, neki od njih i dalje su ostali dijelom javnog života, dok su se drugi pak nakon popularnosti koja ih je zatekla odlučili povući iz medija.

1/29

Jedna do njih je i glumica Anita Beljan, ex. Berisha, koja je tumačila lik Petre Novak,  inače razmažene nasljednice koja se zaljubljuje u siromašnog Danijela (kojeg je igrao Zoran Pribičević) ne znajući da je on zapravo njen brat blizanac od kojeg su je razdvojili dok su još bili bebe.

VEZANI ČLANCI: 

Iako je u seriji stekla veliku popularnost nakon te uloge povukla se iz javnog života i nastavila raditi u svojoj struci kao ekonomistica. Na društvenim mrežama ponekad se oglasi komentarima na Zoranove duhovite objave iz slavnih dana serije, a ovog puta osvanula je na Intagram storyju Marija Valentića, koji je u seriji igrao lik Petrinog brata Borne Novaka. "Seka i braco", napisao je na storyju na Instagramu uz pjesmu 'Srce nije kamen' u izvedbi Toše Proeskog koja se vrtjela tijekom uvodne špice serije, 

Foto: Instagram
Pribičević je nakon serije u najboljim odnosima ostao s bivšim kolegom Marijem Valentićem. Šarmer Borna Novak danas je profesor kineziologije, glumac i voditelj te otac dvojice sinova. Mario je odbacio titulu zločestog dečka i posvetio se zdravom načinu života, koji promovira na društvenim mrežama. Riđički za svoj lik kaže da ga je igrao kako je htio.

VIDEO Tajči se dirljivom objavom prisjetila supruga koji se prije šest godina izgubio borbu s rakom 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije