na Instagramu

Marko Ciboci otkrio s kojom se bolesti bori: 'Koja je tvoja supermoć?'

Zagreb: Marko Ciboci, ?lan žirija u "Plesu sa zvijezdama"
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/16
11.11.2023.
u 15:33

Ciboci je otkrio da se bori s dijabetesom. Ciboci je to do sada uspješno skrivao, a sada je pokazao svoju ruku na kojoj se nalazi senzor za mjerenje šećera.

Član žirija 'Plesa sa zvijezdama' i plesni koreograf Marko Ciboci javio se na svojem Instagram profilu i objavio dvije nove fotografije, pa s pratiteljima podijelio informaciju koja im nije bila poznata. Naime, Ciboci je otkrio da se bori s dijabetesom. Ciboci je to do sada uspješno skrivao, a sada je pokazao svoju ruku na kojoj se nalazi senzor za mjerenje šećera. 

- Ja sam dijabetičar, koja je tvoja supermoć?' - napisao je u opisu kako bi obilježio svjetski dan dijabetesa.

 

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime. U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za najmanji napredak.

VEZANI ČLANCI

Marko se i inače javi na društvenim mrežama, a jednom je prilikom pozirao i go na svojem Instagram storyju. Svoje intimne dijelove domišljato je sakrio šalicom i naslonom stolca. Pri tome je do izražaja došla njegova top-forma i mišićavo tijelo. "Je li netko za kavu?" našalio se u opisu pored fotografije. 

Marka je svojim isklesanim tijelom zaludio je mnoge. Svoj isklesani torzo posebno je istaknuo u jednoj emisiji kada su članovi žirija zaplesali. 

- Ponovno sam ušao u plesne latin cipele nakon sedam godina. Bez obzira na podučavanje i showove u Theatar Artsu, latin nisam natjecateljski plesao sedam godina i ovo je bio pravi izazov, no kako je teško žabu nagovoriti da uđe u vodu, tako sam i ja u dobrom društvu vrlo brzo zaboravio na pete i uživao sa svojim kolegama na plesnom podiju - rekao je tada Ciboci.

VIDEO Jasna Zlokić otkrila koju pjesmu joj je bilo neugodno pjevati pred svećenicima

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pajp0706
18:17 14.11.2023.

Može on biti kao Apolon i Joshua zajedno, kaj mu vrijedi kad' je antipatičan i pun sebe. Get a life, dečko !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije