Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uplovili u bračnu luku

Marko Cindrić i Rea Brčić se vjenčali nakon 14 godina veze

Marko Cindrić
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/3
07.11.2016.
u 15:25

Zavjete su izmijenili u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu, a zatim su se sa svojim gostima proveli u Lidu na Jarunu

Nakon 14 godina veze glumac Marko Cindrić se u crkvi Sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu vjenčao s grafičkom dizajnericom Reom Brčić. Svadbeno slavlje par je priredio u restoranu Lido, a fotografiju s vjenčanja podijelili su njihovi prijatelji na društvenim mrežama. Talentirani 32-godišnjak, poznat po ulogama u serijama “Loza”, “Tajne”, “Larin izbor” i brojnim predstavama, lani je najavio vjenčanje, no točno mjesto i vrijeme pomno je skrivao.

Rea i Marko upoznali su se tijekom studija na Ekonomskom fakultetu, koji su oboje i završili prije nego što su se posvetili umjetničkim karijerama. Zaljubili su se na zabavi kod prijatelja i od tada su nerazdvojni. Marko je u medijima često govorio kako se i bez vjenčanja osjeća kao da je u braku. Osim privatno, Rea i Marko odlično se slažu i u poslu. Više su puta radili na istim projektima, a jedan je i predstava “A je to”, koprodukcija umjetničke organizacije Nu:Write Theatre Festival Zagreb i Gradskog kazališta Trešnja.

>>Film "ZG80" imao jedno od najboljih vikend-otvaranja od osamostaljenja Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:48 07.11.2016.

tko i tko?

MR
mira.radic.90
17:07 07.11.2016.

Drago mi je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije