skup zajedništva

Thompson se osvrnuo na Mišine riječi: Neobična izjava za jednog tako iskusnog glazbenika!

16.11.2013., Zagreb - Marko Perkovic Thompson odrzao je koncert pred prepunom dvoranom Doma sportova.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
01.05.2015.
u 10:30

Marko Perković Thompson osvrnuo se na reakciju Miše Kovača koji je jučer izjavio kako neće nastupiti na skupu branitelja u subotu. Da podsjetimo, Mišo Kovač je za RTL poručio: Neka im pjeva ljubimac Thompson

Marko Perković Thompson osvrnuo se na reakciju Miše Kovača koji je jučer izjavio kako neće nastupiti na skupu branitelja u subotu. Da podsjetimo, Mišo Kovač je za RTL poručio: Neka im pjeva ljubimac Thompson.

Na Perkovićevom Facebooku osvanula je izjava kojom se osvrće na riječi kolege: Zaista ne znam što je Mišo htio time reći ili poručiti spominjući mene tu takvom kontekstu, u svakom slučaju neobična izjava za jednog tako iskusnog glazbenika. Priča se da će biti dosta izvođača, ali ja zaista ne znam tko će nastupiti na SKUPU ZAJEDNIŠTVA - 100% ZA HRVATSKU niti sam se raspitivao, mene su pozvali kao suborca i glazbenika i naravno da sam se odazvao. Pozivam svoje fanove da dođu na skup u subotu da zajedno i dostojanstveno podržimo naše branitelje - rekao je Perković.

 

Dragi fanovi, kontaktirali smo Thompsona vezano za današnje objave nekih koji su prenijeli izjavu Miše Kovača, a i...

Posted by Marko Perković Thompson on 30. travanj 2015

>>Mišo Kovač demantira da pjeva na skupu branitelja: Mene ništa nisu pitali

>>'Pozivam sve koji osjećaju RH kao svoju domovinu da nam se pridruže 2.5.'

Komentara 54

Avatar Abcda
Abcda
11:36 01.05.2015.

Miso nije ovo rekao na ovakav nacin. Procitajte druge portale. On je rekao da ga branitelji nisu pozvali i da on nepozvan nigdje ne ide. Usput je rekao da se malo cudi toj vijesti jer "njihov broj jedan je Thompson" . Ovaj portal opet pali Hrvate protiv Hrvata .

DU
Deleted user
11:25 01.05.2015.

suborac.....kako ga nije sram , koliko je dana proveo u ratu i gdje ??

Avatar Piktor-
Piktor-
11:45 01.05.2015.

Miso bar porez placa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije