Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena pjevačica

Martina Vrbos: Stvarno imam glas koji bi trebao dobiti više prostora nego moji kilogrami

Beograd: Poznati na otvorenju salona za kosu Extension Studio
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/8
25.03.2023.
u 07:00

Martina već nekoliko godina živi u Beogradu gdje se udala za Bogoljuba Vidakovića s kojim ima dvoje djece, Kostu i Milu, a pjevačica priznaje kako možda nije najspretnija mama

Riječka pjevačica Martina Vrbos nedavno je objavila novi singl ''Zašto mi ne daš da te volim'' autorski je rad talentirane pjevačice, za čiji su aranžman zaslužni Mladen Mlađa Stojanović i Ljubiša Stojanović-Ljuba. Lagane ljubavne note obogaćene su harmoničnim zvukovima violina i violončela te upotpunjuju melodiju balade, koja će se već na prvo slušanje uvući u srca slušatelja. 
Martina je nedavno otkrila i kako je dobila borbu s viškom kilograma, koju je godinama vodila i priznala je kako je izgubila 50 kilograma i sada se osvrnula na činjenicu kako se često više pisalo o njezinom izgledu i kilogramima, nego o njezinoj glazbenoj karijeri.

- Znaš, ako ti napišeš, Martina je izdala ''Zašto mi ne daš da te volim'' ili - Martina je smršavila 50 kilograma. Ajmo sad, što otvaraš? Otvaraš ovo gdje je smršavjela, ja samu sebe otvaram i kažem "Bože stvarno sam smršavjela, daj da vidim....Uvijek je kilaža bila važnija nego moje pjevanje. Što je žalosno jer ja mislim da ja stvarno imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile - rekla je Martina u razgovoru za IN Magazin.

 

Martina već nekoliko godina živi u Beogradu gdje se udala za Bogoljuba Vidakovića s kojim ima dvoje djece, Kostu i Milu, a pjevačica priznaje kako možda nije najspretnija mama.  - Možda nisam najspretnija mama u nekim stvarima za koje se podrazumijeva da mame trebaju znati. Mislim, ja radim noć pa kad se ustanem ujutro, ja kasnim u vrtić, kasne djeca. Ali sam mama puna ljubavi, srdačna, puno pjevam i igram se s djecom - kaže Martina. 

Ponosna na svoje umijeće stvaranja umjetnosti koja spaja ljude na globalnoj razini, misli da upravo pjesma ''Zašto mi ne daš da te volim''može postati evergreen i probuditi one najdublje emocije sakrivene u svima. Veliki broj prolivenih suza, kao i otvaranje starih rana bili su potrebni da se jedne besane noći za klavirom rodi predivna ljubavna balada, posvećena neostvarenoj ljubavi.

 

- Velika mi je želja da se približim mojoj domaćoj publici. Ne bih voljela da ljudi zaborave tko je Martina, kakve pjesme piše i kakvu muziku radi za svoje ljude. Iako nisam nešto ''doma'', moj senzibilitet su Rijeka i moja Hrvatska i upravo zato, voljela bih da prigrle ove note - izjavila je nedavno Martina predstavljajući novi hit.

VIDEO Let 3 u Rijeci snimili razglednicu kojom će se predstaviti na BBC-u

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar 365dias
365dias
10:10 25.03.2023.

"ja stvarno imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile" - dobro bi joj došla barem mrvica skromnosti...

PO
poluvodič
08:18 25.03.2023.

Potpisujem medvedgrada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije