Recepti

Masterchefovci vam poklanjaju recepte za najslasnije blagdane

'nikola1_nnn_ekr_181212.1'
Foto: ''
1/3
24.12.2012.
u 09:00

Uz pomoć finalista MasterChefa odabrali smo savršeni meni za božićni ručak. Ivona Kristina Vujnović, Nikola Lesar i Marko Palfi osmislili su recepte kojima ćete oduševiti obitelj


Božić je pred nama, i dok se jedni vesele darovima ispod božićnog drvca, drugima je ipak najvažniji blagdanski stol. Svaki dom ima svoju blagdansku tradiciju, no za one koji ove godine žele iskušati nešto novo, uz pomoć finalista MasterChefa odabrali smo savršeni meni za božićni ručak. Ivona Kristina Vujnović, Nikola Lesar i Marko Palfi osmislili su recepte kojima ćete oduševiti obitelj, a usput su nam ispričali i kako blagdani izgledaju u njihovim domovima.

Srce puno ljubavi i vjere

– Božić mi je oduvijek predstavljao najveću radost i veselje – odmah nam je rekla vesela Kike. – Pripreme s kolačima, bakalar i prikle na Badnji dan, kićenje bora, kolendavanje i druženje s prijateljima, polnoćka... Na Božić ručak s obitelji, izmjena darova, provjeravanje što je mali Isus donio. Kretanje naprijed, iščekujući sljedeći Božić, s više ljubavi i vjere u srcu – rekla je simpatična Dubrovčanka. Nikola kaže da je kod njegove obitelji tradicija uvijek na prvome mjestu, osim jedne iznimke.

Drukčiji Božić

– Jedino što radimo drugačije jest da darove otvaramo na Badnjak nakon što okitimo bor. Brat i ja smo kao mali bili dosta nestrpljivi pa nismo mogli dočekati jutra da ih otvorimo. Ovogodišnje blagdane iskoristit ću da doživim nešto novo, nešto izvan tradicije – priznaje Nikola koji je i reality showu pokazao da je otvoren za nove stvari.Marko priznaje da je njemu jedino važno da je s obitelji.

– Kićenje bora, otvaranje darova, ručanje s obitelji. Bitno je samo da smo zajedno, da cure trčkaraju i smiju se, da je supruga kraj mene i Božić je savršen – kaže i s ostatkom ekipe svima poručuje: “Sretan Božić i uživajte u receptima”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije