Domu mom

Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Miroslav Škoro i drugi nastupaju na velikom domoljubnom koncertu u Zadru

Foto: Laudato TV
1/15
08.10.2024.
u 12:51

Započelo je odbrojavanje do velikog domoljubnog koncerta ''Domu mom''. Za manje od dva mjeseca, 30. studenog, na pozornici će nastupiti 20 izvođača koji će zapjevati najpoznatije domoljubne pjesme. Nakon rasprodane Arene Zagreb, domaćin ovog velikog spektakla je Zadar, čija će velika dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku dočekati više od 10 000 posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva. Posjetitelji će tijekom večeri uživati u glazbenom spektaklu s pozornicom u samom središtu dvorane, što će im pružiti jedinstveni doživljaj na svim sjedećim i stojećim pozicijama unutar dvorane. Ova centralna, kružna dvorana i pozornica, kako kažu organizatori, simbolično prikazuje neprekinuti krug zajedništva – onog ljubavi prema domovini.

Velika glazbena imena na jednom mjestu za koncert koji se ne propušta

Zajedno za Hrvatsku na pozornici će svoje najpoznatije pjesme izvesti: Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa ''Intrade'', Miroslav Škoro, Meri Cetinić, Klapa HRM-a ''Sv. Juraj'', Šima Jovanovac, Ivana Kovač, Tiho Orlić, Ivica Sikirić Ićo, Adalbert Turner Juci, Zaprešić Boys, Dražen Žanko, Mirko Švenda Žiga, Jure Brkljača, Pava Ravenščak, Dino Petrić, Frano Pehar, Lucija Zovko i drugi.

Ljubav prema domovini sve ujedinjuje

''Domu mom'' koncert je za sve generacije, kažu organizatori, na kojemu pjesme o ljubavi i zahvalnosti prema domovini spajaju obitelji s djecom, mlade  i generacije onih koji su izgradili našu Hrvatsku. Koncert je s veseljem najavila Ksenija Abramović, glavna producentica koncerta ''Domu mom''.

''Divno je vidjeti nove generacije i mlade kako zagrljeni s hrvatskim zastavama pjevaju u jedan glas domoljubne i tradicijske pjesme iz svih krajeva Hrvatske, roditelje koji drže svoju djecu na ramenima, kao one koje su mnoge od ovih pjesama nosile u teškom razdoblje naše domovine. S nestrpljenjem odbrojavamo dane do još jednog ‘Domu mom’ koji je više od koncerta, čiji program donosi glazbeni i scenski spektakl, a započinje s onim što nas ujedinjuje – hrvatskom himnom i molitvom.''

Ljubav prema Hrvatskoj iskazujemo pjesmama iz svih njezinih dijelova

Koncert ''Domu mom'' želi potaknuti zajedništvo u hrvatskom narodu, izraziti ljubav prema domovini kroz pjesmu te potaknuti i nove generacije autora na skladanje domoljubnih pjesama, istaknuo je Luka Kotlar, kreativni producent koncerta ''Domu mom''.

''Na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i regiji, a posebno u koncertnoj industriji, Laudato TV kao organizator prepoznato je ime koje stoji iza velikih koncerata koji svakim svojim izdanjem koncerta diže ljestvicu produkcije. Kao organizator jednih od najvećih koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu, Laudato TV posjetiteljima na koncertima pruža nezaboravan glazbeni, scenski i programski doživljaj na vrhunskoj razini. Zahvaljujući cijelom produkcijskom i glazbenom paketu i jedinstvenosti, posjetitelji nakon koncerta ‘Domu mom’ izlaze puni osjećaja radosti, zahvalnosti, ljubavi, ali posebno ponosa na svoju domovinu!''

Kao i za prvo, rasprodano izdanje ''Domu mom'' održano u Areni Zagreb u siječnju, za ulaznicama je velika potražnja, stoga požurite nabaviti ih na vrijeme u sustavu Eventim ili u Laudato galerijama u Zagrebu i Zadru.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije