PREPOZNAJETE LI GA?

Mate Rimac pokazao kako je izgledao kada je radio na svom prvom automobilu, javila mu se i mama

Zagreb: Auto@2030 Adria, najveća regionalna stručna konvencija automobilističke industrije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/9
09.07.2021.
u 21:57

Mate se često voli sjetiti svojih početaka, pa je tako na Facebooku podijelio fotografiju koju je prije 11 godina snimio Pixsellov fotoreporter Robert Anić

Mate Rimac (33) proteklih je dana jedan od najtraženijih Hrvata u svijetu, nakon što je njegova tvrtka Rimac automobili kupila Bugatti. Mate se često voli sjetiti svojih početaka, pa je tako na Facebooku podijelio fotografiju koju je prije 11 godina snimio Pixsellov fotoreporter Robert Anić. 

- Prepoznajete li ovog mladića? Mate Rimac snimljen 2.7.2010. radi na svom prvom električnom trkaćem automobilu kojim je pobjeđivao na Street Race utrkama. Boja je interesantna ali žuta Nevera nam je favorit, napisali su na Facebook stranici Pixsella u opisu fotografije snimljene u Svetoj Nedelji. 

Foto: Facebook/Robert Anić/PIXSELL

Fotografija je u samo pola sata dobila više od 1300 lajkova brojnih pratitelja i brojne komentare, među kojima se našao i onaj Matine mame Zdenke.

- Kad se sjetim ovih dana, kao da je jučer bilo. Vrijeme stvarno leti, napisala je Zdenka Rimac. 

02.07.2010., Zagreb - Mate Rimac (22), mehanicar iz Samobora, napravio prvi trkaci elektroautomobil u Hrvatskoj te njime vozi street race i drift. Na istom automobilu patentirao baterije i elektrosklopove, te sam elektromotor. Radi na prototipu novog automobila za serijsku i pojedinacnu proizvodnju. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi

Komentara 59

BA
baka3440
23:28 09.07.2021.

Inženjeri, njih 1000, se javljaju.

MI
MicroCube2
07:14 10.07.2021.

Nevjerojatno koliko hejtera ovdje. Glasači Muzemo?

BA
baka3440
23:08 09.07.2021.

Jeste marin i mene napali, a to je sve iz medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije