Očarala žiri "Supertalenta"

Matematičarka koja je plesom osvojila i Biebera

Kaže da joj je u svijetu estrade uzor Rihanna
Foto: Facebook
1/2
11.03.2016.
u 11:00

Apsolventica matematike pleše od treće godine kada su je očarali plesači u spotovima koji su se vrtjeli na MTV-u, a već u srednjoj imala je svoju školu plesa

Prva audicijska emisija nove sezone “Supertalenta”, koja se prikazuje u nedjelju na Novoj TV, pokazat će nam niz zanimljivih i talentiranih kandidata među kojima se svojim nastupom između ostalih izdvojila 25-godišnja Arijana Moranjkić iz Srebrenika.

Plesne probe u pekari

Njena neobična plesna točka apsolutno je osvojila žiri, a njoj otvorila vrata k ostvarenju sna.

– Oduvijek sanjam da se prijavim na tako nešto, inače sam osoba koja puno mašta i oduvijek želim nastupiti pred velikim brojem ljudi. Iskorištavam sve dobre prilike u životu, a ovo je bila jedna od takvih prilika – kaže nam Arijana i dodaje kako se na Supertalent prijavila u zadnji čas. Kao malu zadivile su je plesne skupine koje je gledala u videospotovima na MTV-ju, a poslije se zaljubila u plesni stil popping gledajući jednog plesača na internetu.

– Impresioniralo me što dok pleše izgleda kao da nema kostiju, kao da nije čovjek i počela sam se zanimati za taj stil – veli. U osnovnoj školi pridružila se jednoj plesnoj skupini, u srednjoj je već imala svoju plesnu skupinu, a poslije je otvorila i plesnu školu.

– Moj se put zbilja može opisati kao put preko trnja do zvijezda. Kad sam otvorila plesnu školu, nisam imala novca za svoj prostor pa smo vježbali u prostorijama bivše pekare. Sada već tri godine imam novu školu Rebus i licencirana sam instruktorica zumbe – kaže Arijana.

Budućnost uz slavne

Prije četiri godine prijavila se i na natječaj za plesače koje je za svoju turneju tražio Justin Bieber.

– Bila sam izabrana među 20 plesača koje je Justin odabrao, ali kasnije nikoga od nas nije pozvao na turneju – kaže apsolventica matematike kojoj su ostala dva ispita do kraja, a nama je otkrila kako zamišlja svoju budućnost.

– Voljela bih jednog dana plesati i s poznatim glazbenicima, imam želju kroz ples pokazati svoju pozitivnu energiju i emocije jer sve životne ideje pretvorim u pokret i ples. Želim djecu podučavati plesu i drugima ispričati moju životnu priču i pokazati da se sve može kad se hoće – poručuje Arijana. 

>> Supertalent: Uhodani trio bira najbolje i u drugoj sezoni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije