NE ODUSTAJE OD LJUBAVI

Medijski mogul Rupert Murdoch u 93. godini oženio se peti put, a njegova supruga je 30 godina mlađa

Rupert Murdoch et sa nouvelle compagne Elena Zhukova ( scientifique à la retraite et mère de Dasha Zhukova)
Foto: © Capture Instagram via Bestima
1/6
02.06.2024.
u 09:55

Murdoch, čije je bogatstvo oko 20 milijardi dolara, svoju petu suprugu Elenu Žukovu je upoznao preko svoje treće supruge Wendi Deng

Medijski mogul Rupert Murdoch (92) jučer je na svom imanju u Los Angelesu oženio biologinju Elenu Žukovu (62). Nakon šestogodišnjeg braka s Jerry Hall, koji je trajao od 2016. do 2022., jučerašnjim vjenčanjem je Murdochov ušao u peti brak. Murdoch, čije je bogatstvo oko 20 milijardi dolara, Žukovu je upoznao preko svoje treće supruge Wendi Deng. Na svadbenoj ceremoniji bili su prisutne brojne poznate osobe među kojima i američki sportski direktor Robert Kraft sa suprugom Danom Blumberg, izvršni direktor News Corpa, Robert Thompson, sa suprugom Wang Ping i brojni drugi. 

Uzvanici su pozivnice za ovo vjenčanje dobili u ožujku kada su Rupert i Elena pozvali svoje prijatelje da im se prvog dana lipnja pridruže na imanju Moragi koje Murdoch obožava i na kojem ima veliki vinograd. Sada kada je i Žukova u mirovini par ima namjeru što više provoditi vrijeme na ovom impozantnom imanju u Bel Airu gdje Murdoch ima i svoju vinariju te proizvodi svoje vino.

GALERIJA Sin Roda Stewarta i njegova odabranica konavosko - hercegovačkih korijena vjenčali su se u Dubrovniku

Rupert Murdoch et sa nouvelle compagne Elena Zhukova ( scientifique à la retraite et mère de Dasha Zhukova)
1/54

VEZANI ČLANCI

Izvori bliski Murdochu kažu kako je njegova bivša supruga Jerry Hall polagala nade kako će Rupert baš njoj ostaviti ovo imanje u naslijeđe i da je pohađala internetski tečajeve o vinogradarstva prije nego što joj je Murdoch šokirao i ostavio putem e-maila.Između razvoda od Hall i veze sa Žukovom, Murdoch je nekoliko tjedana bio zaručen s Ann Lesley Smith, umirovljenom zubnom tehničarkom.

Prvi brak medijskog tajkuna bio je 1956. s Patriciom Booker, od koje se razveo jedanaest godina kasnije, 1967. Iste te godine Murdoch je pronašao novu ljubav, svoju drugu suprugu, Annu Mariu Torv s kojom je ostao u braku 32 godine i razveli su se 1999. godine. Nedugo nakon drugog razvoda ušao je u treći brak sa suprugom Deng od koje se razvodi 2013. godine i tri godine kasnije ulazi u brak s Jerry Hall.  Žukova, Murdochova peta supruga, emigrirala je u SAD iz Moskve, a prethodno je bila udana za Aleksandra Žukova, milijardera i investitora u energetiku.

VIDEO Vjenačanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u Dubrovniku

Ključne riječi

Komentara 1

JR
Jr48
10:25 02.06.2024.

Nema što to je to ljubav na prvi pogled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije