Muškarci u FHM-u biraju, a pobjeđuje

Megan Fox drugi put proglašena najseksepilnijom ženom na svijetu

gola Megan
29.12.2009.
u 14:36

Atraktivna 26-godišnja glumica Megan Fox ove je godine počašćena ne jednom, nego čak dvjema titulama – najseksepilnijom ženom i najgorom glumicom 2009. godine.

Atraktivna 26-godišnja glumica Megan Fox, za kojom u posljednje vrijeme luduju neiživljeni tinejdžeri iz cijelog svijeta, ove je godine počašćena ne jednom, nego čak dvjema titulama – najseksepilnijom ženom i najgorom glumicom 2009. godine.

Naime, poznati muški časopis FHM zanosnu je američku glumicu, koja je svoju “krhku” filmsku slavu stekla u filmu ”Transformeri”, proglasio najseksepilnijom ženom na svijetu. Megan mu je zahvalila na svoj način – novim izazovnim golišavim fotografijama i priznanjem da je FHM oduvijek bio njezin najdraži časopis te da mora obnoviti pretplatu.

A nezasitnom dijelu muške populacije lukava Megan u svom najnovijem filmu “Jennifer’s Body” također je priuštila pogled na svoje tjelesne draži, no to je nije sačuvalo od gorke kritike glumačkog svijeta – da je ljepotica irskih i francuskih korijena “nikakva glumica”.

Neukrotivoj Megan ta nimalo laskava titula sigurno neće smetati, kao što joj nije smetala ni uvreda Jona Voighta kad su mlađahnu ljepoticu zbog savršenih tjelesnih proporcija, brojnih besmislenih tetovaža i divlje naravi bez povoda proglasili nasljednicom Angeline Jolie.

– Ja sam osoba s kojom je nepodnošljivo živjeti. Ne kuham, ne čistim, odjeću ostavljam svuda za sobom, pa čak i ne ispirem zahodsku školjku. Uistinu sam grozna! Prijatelji se zgražaju nad mojim načinom života, ali ja se time ne zamaram. Oni koji me ne vole samo su ljubomorni jer znam uživati u životu – još se malo razotkrila Megan Fox.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
03:38 02.01.2010.

megan je stvarno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije