zaradila gromoglasan pljesak

Meghan stigla u Njemačku s tri dana zakašnjenja pa publiku oduševila svojom isprikom

Foto: WALTER/BESTIMAGE/BESTIMAGE
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.09.2023.
u 12:15

Meghan Markle je stigla na neslužbeni prijem za prijatelje i članove sudionika Igara Invictus, a okupljenima se ispričala što nije stigla na samo otvaranje i mnoge oduševila svojom iskrenošću

Britanski princ Harry u subotu navečer otvorio je Igre Invictus u Merkur Spiel-Areni u Düsseldorfu, a s njim na otvorenju nije bila njegova supruga Meghan Markle. Ona je sjela na avion u Los Angelesu u ponedjeljak navečer, a u Njemačku je sletjela u utorak oko 16 sati. Markle je odmah stigla na neslužbeni prijem za prijatelje i članove sudionika Igara Invictus, a okupljenima se ispričala što nije stigla na samo otvaranje i mnoge oduševila svojom iskrenošću. Naime, Meghan je tijekom svog govora kazala da je propustila početak igara jer je morala kupiti milkshake za Lilibet te odvesti sina Archieja u školu.

- Poseban je osjećaj biti ovdje. Žao mi je što sam zakasnila na zabavu, ali morala sam se uvjeriti da su naša djeca dobro kod kuće. Sletjela sam ovdje prije nekoliko sati i izvan sebe sam od sreće - rekla je Meghan i zaradila gromoglasan pljesak publike. 

Princ Harry ranije je otkrio i da će vojvotkinja od Sussexa ove će godine na Igrama Invictus navijati za Nigeriju nakon što je otkrila da je nigerijskog porijekla.

- Uzbuđen sam što će nam se pridružiti predstavnici novih nacija. Tu su Kolumbija, Izrael i Nigerija -  rekao je vojvoda tijekom otvaranja publici u prepunoj areni.

VEZANI ČLANCI: 

- Ne mogu reći da u našoj kući postoje omiljeni natjecatelji..., no otkako je moja supruga otkrila da je nigerijskog porijekla, ove ćemo godine vjerojatno ipak biti malo više navijački raspoloženi - dodao je.

Vojvoda je osnovao Invictus Games kako bi pridonio rehabilitaciji ozlijeđenih i bolesnih vojnika i veterana iz cijeloga svijeta.Harry je Igre Invictus utemeljio još 2014. godine u Londonu. Riječ je o sportskome festivalu namijenjenom rehabilitaciji vojnog osoblja i veterana iz cijelog svijeta koji su 'duševno i tjelesno stradali' u borbama. Ovaj sportski događaj podsjeća na Paraolimpijadu. Igre se ove godine prvi put održavaju u Njemačkoj i trajat će do 16. rujna. U deset ekipnih i pojedinačnih sportova sudjelovat će ukupno 550 bolesnih i ranjenih bivših i sadašnjih vojnika iz 21 zemlje.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije