PRAVA SLIKA

Melania Trump objavila video na društvenim mrežama: Važno je da podijelim svoju istinu

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
11.09.2024.
u 23:00

Na Instagramu je objavila video u kojem najavljuje izlazak memoara u kojima opisuje svoje djetinjstvo u Sloveniji, susret s Trumpom i dane provedene u Bijeloj kući

Otkako je napustila Bijelu kuću Melania Trump, supruga bivšeg predsjednika Amerike Donalda Trumpa, izbjegavala je pojavljivanje u javnosti i samo je u rijetkim prigodama bila pratnja svom suprugu. Dok je bila prva dama u javnosti su se pojavile brojne teorije o njezinom braku s Trumpom, pa je tako kružila glasina kako u Bijeloj kući imaju odvojene spavaće sobe i gotovo da se ne susreću i ne komuniciraju.

Nakon što je njezinom suprugu istekao predsjednički mandat te nije osvojio novi, Melania je odlučila napisati memoare koje će objaviti u listopadu, prije samih predsjedničkih izbora na kojima se Trump opet kandidirao. Na Instagramu je objavila video u kojem najavljuje izlazak memoara. “Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko osobno i promišljeno putovanje. Kao privatna osoba koja je često bila predmet javnog nadzora i krivog predstavljanja, osjećam odgovornost da razjasnim neke činjenice. Vjerujem da je važno podijeliti svoju perspektivu — istinu,” govori Melani Trump u crno - bijelom videu koji je objavila na društvenim mrežama.

 

 

VEZANI ČLANCI

 

U videu koji traje 48 sekundi izmjenjuju se fotografije Melanije iz djetinjstva koje je provela u Sloveniji, njezinih manekenskih dana te perioda u kojem je kao prva dama obilazila svijet. Izdavač Melanijinih memoara ranije je najavio kako će u ovoj knjizi čitatelji saznati detalje njezinog odrastanja u Sloveniji, slučajnog susreta s Donaldom Trumpom koji joj je zauvijek promijenio život te će autorica otkriti i priče iza kulisa njezinog života u Bijeloj kući.

 “Melania čitatelje uvodi u njezin svijet i predstavlja detaljan prikaz žene koja je vodila izvanredan život pod vlastitim uvjetima. Priča Melanije Trump priča je o otpornosti i neovisnosti, prikazujući njezinu snagu i nepokolebljivu predanost samoj sebi", ističe izdavač njezinih memoara. Trump je napisao uvod u njezinu knjigu. "Melania je moja stijena i temelj, i ne bih bio čovjek kakav sam danas bez nje pokraj sebe.", riječi su Donalda Trumpa u uvodu memoara.

 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:13 12.09.2024.

Jezivo što je žena sve u stanju napraviti zbog love.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije