Zvijezde pjevaju

Melita Hrengek: Godinama sam skrivala noge, a sada sam nova 'ja'

'hrengek5_nnn_ekr_290311'
Foto: ''
1/3
01.04.2011.
u 09:23

Melita Hrengek, novinarka i voditeljica HTV-a, govori o svom novom izgledu te radosti i veselju koje proživljava pjevajući na sceni

Hrabra pojava, vrckavo ponašanje, plava bob frizura i duge vitke noge aduti su kojima je HTV-ova novinarka i voditeljica Melita Hrengek osvojila publiku showa "Zvijezde pjevaju". Još kad je tome pridodala ljubav prema pjevanju, 35-godišnja Vukovarka postala je vladaricom scene.

– Znam da ne pjevam najbolje, ali isto tako znam da je ovo show, a ne ozbiljno natjecanje. Prezadovoljna sam što sam u društvu voditelja koje volim, pjevam pjesme omiljenih pjevača i dobro se zabavljam – iskreno će M. Hrengek. No, kako je prvi put uzela mikrofon u ruke, pjevačku je ulogu shvatila vrlo ozbiljno.

– Moj mentor živi u Splitu pa ne možemo svaki dan vježbati. Zato ga, dok Giuliano ne stigne, glumi moj suprug. Sluša me i zaista se trudi otpjevati muške dionice. No, moram priznati da mnogo bolje pleše nego što pjeva – našalila se novinarka na račun supruga Hrvoja kojega jednostavno obožava, što nimalo ne čudi jer je u 39-godišnjakinju našla potporu za vrijeme showa, ali i izvan njega. Oboje su i djelatnici Hrvatske radiotelevizije – Hrvoje radi u sportskoj redakciji, a Melita u emisijama "Iza ekrana", "Mir i dobro" te "Dobro jutro, Hrvatska". No, bez obzira na to koliko su skladni, na poslu se ne druže, osim kad su posrijedi "Zvijezde pjevaju", kad Hrvoje s dragom proživljava svaku pjesmu, koreografiju ili kritiku sudaca, otvoreno se diveći njezinu novom, privlačnom izgledu.

– U ovaj se show ušetala nova Melita – kratke plave kose i otkrivenih nogu. Naime, već dugo me nagovaraju da skratim uvojke, ali sam se opirala. Mislila sam – kako ću ošišati šiške! Pa, na lonac me je mama šišala kad su mi bile četiri!" No, prije "pjevanja" su mi na glavu stavili periku i pokazali novi svijet – objašnjava HTV-ova voditeljica. Isto je bilo i sa seksi odorama koje je za nju izabrala stilistica Nataša Svekler.

– Godinama sam skrivala noge jer sam bila uvjerena da su premršave. Ona me razuvjerila i još mi obula štikle. Hvala joj, uživam biti nova ja – rekla je Melita Hrengek.

Znam da ne pjevam najbolje, ali to je show. Zadovoljna sam što sam u društvu voditelja koje volim i što pjevam pjesme omiljenih pjevača

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije