Posebna posveta

Mia i Marco nakon pobjede u showu 'Zvijezde pjevaju' održali su obećanje, pogledajte što su napravili

Foto: Dario Njavro/HRT
1/14
25.11.2022.
u 10:18

Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju, objavili su zajedno Mia i Marko na svojim profilima na Instagramu.

Influencer Marco Cuccurin i pjevačica Mia Negovetić pobijedili su u ovoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju', a sada su zajedničkom objavom na Instagramu otkrili kako su napravili identične tetovaže.

- Za kraj putovanja 'Zvijezde pjevaju' obećali smo si u slučaju da pobijedimo matching tetovaže. Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju. Neka bude sinonim za to. Posvetili smo ju konkretno našem najdražem nastupu 'City od stars' iz mjuzikla LaLaLand. Sama radnja govori o tome da ne trebamo slijediti samo karijeru jer se na tome putu možemo izgubiti i izgubiti ono što nam je stvarno u životu bitno. Dakle slijediti snove uvijek treba, ali paziti da dok ih ostvarujemo nama važni ljudi i dalje budu dio tih istih snova. Mia hvala ti što si dio mog sna i posebno hvala našim zvjezdicama koje nas gledaju odozgo i koje nam šalju snagu i ljubav koju si ni ne možete zamisliti. Vaši Marco&Mia - napisali su ispod fotografije na kojoj su pokazali svoju tetovažu. Mia i Marco su nedavno bili gosti u našem podcastu i ispričali su nam kako je izgledao njihov put u showu "Zvijezde pjevaju". 

 

 

- Bilo je trnovito i teško, bilo je trenutaka gdje sam ja jedva pričao. Zapravo smo iz tjedna u tjedan prelazili svaku tu prepreku i dolazili do ovoga što se sad dogodilo – rekao je Marco, a što su nam još otkrili Mia i Marco pogledajte u videu u nastavku.

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije