Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće novi kanal

Mia Kovačić: Jedva čekam emisiju o uređenju kuće na Doma TV-u

doma tv (1)
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/8
31.12.2010.
u 10:00

Nina Badrić i Igor Mešin uz Miju će u nedjelju gledateljima predstaviti program Doma TV-a.

Ima li ljepšeg nego hladne zimske dane i večeri provesti u toplini doma, ušuškani pod dekom sa šalicom toplog čaja i u dobrom društvu. Upravo takav ugođaj gledatelji će od početka 2011. godine svaki dan moći doživjeti uz program Doma TV-a, novog zabavnog kanala iz grupacije Nove TV koji u velikom stilu starta u nedjelju, 2. siječnja u 18 sati.

Kakve sve poslastice Doma TV donosi na male ekrane prvi dan emitiranja, otkrit će trojac Mia Kovačić, Igor Mešin i Nina Badrić koji su ovih dana u ugodnoj kućnoj atmosferi snimili specijalnu uvodnu emisiju pod nazivom “Dobrodošli doma”. Unatoč prehladi voditeljica Mia Kovačić profesionalno je odradila svoj dio posla, a da joj snimanje prođe što “bezbolnije”, pomoglo joj je i dvoje kolega.

- Uvodna emisija gledateljima će dočarati duh Doma TV-a, a vođeni tom filozofijom i Nina, Igor i ja bit ćemo vrlo ležerni - najavljuje Mia te iz programa novoga kanala otkriva svoje favorite:

- S obzirom na moju struku dizajnerice interijera, najviše ću biti prikovana uz BBC-ov lifestyle magazin “Dom iz snova”. Uživat ću gledati kako stručnjaci koji raspolažu velikim svotama novca uređuju domove - kaže voditeljica. Kada stigne, pratit će, dodaje, i vrlo kvalitetnu seriju “Tudori” koja se počinje prikazivati već prvog tjedna. Programu čiste zabave veseli se i glumac Igor Mešin koji se nada da će u sljedećoj godini moći više vremena provoditi doma i gledati Doma TV.

Osim nagrađivane dramske serije “Tudori”, na novom kanalu premijerno će biti prikazane i druge vrhunske strane serije: “Opasna igra”, druga sezona popularne teen serije “Rebelde”, “Strasti Orijenta”, “Kameleoni”, “Ana”, “Prijateljice” i “Moje kćeri”. Zabavu jamče i talent show “Znate li plesati?” te emisije “Mamin svijet” i “Doma IN”.

Komentara 2

SP
sprcko357
12:41 31.12.2010.

izbacio sam i novu i rtl sa svog tv,ne vjerujem ni da cu gledat doma tv...vi ste najobičnije smeće od televizija...a ti bi mogla nekaj i pojesti, jer ovako reklamiraš anoreksiju,,,izgledaš kao dva skijaška štapa...bolje da su te stavili u neki kulinarski show...

EU
eugenie
10:55 03.01.2011.

MA DA, U kulinarski show a cura nezna kaj su jaja na oko. lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije