Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi dizajnerica

Mia: Na izborima se glasuje za onoga tko će manje krasti

mia kovačić
pixsell
17.07.2011.
u 16:24

Seksi voditeljica i dizajnerica svako se jutro diže u četiri sata na jutarnju šihtu na radiju, a na godišnji će tek u kolovozu

Razmažena, bahata, umišljena, zahtjevna... Ako tako zamišljate Miju Kovačić, najpoznatiju kao voditeljicu Nove TV, onda ste i te kako u krivu. Kako je ukratko opisati? Riječi svestrana, znatiželjna i pozitivna pale su mi na pamet već kod čvrstog stiska ruke. Uz diplomu produkt-dizajnera (op.a. dizajn predmeta usluga, interijera...), Mia vodi lifestyle emisiju IN Magazin, zaštitno je lice za Replay, a svako jutro od 6 do 10 sati s njom možete “doručkovati” u emisiji Doručak s Mijom na nacionalnoj radijskoj mreži Totalni FM koja je ujedno i “krivac” što među prvima korača svako jutro zagrebačkim ulicama.

Želim malu i skromnu svadbu

– Ljeto mi je radno tako da ni nemam osjećaj da je ljeto osim što su velike vrućine. Na godišnji odmor odlazimo u Ameriku na dva tjedna u kolovozu. Sigurno ćemo proputovati nekoliko gradova, a uvijek svratimo i u Miami – kaže Mia o zasluženom putovanju na koje će otići s dečkom Ivorom Vucelićem. Kažu da ljubav pokreće svijet, pa tako i Miju kojoj je izgled kod muškarca na drugom mjestu.

– Ako mi se odmah ne trese tlo pod nogama, onda ništa iz toga. Voljela bih da se žene ne zadovoljavaju s nečime što nije dobro. Vjenčanja zahtijevaju mnogo planiranja, a to nam danas ne dopušta tempo života. Jednog dana zamišljam malu svadbu jer žali Bože novca za raskošne svadbe! Meni je bolje otići na neko putovanje – kaže Mia kojoj ni djeca nisu stran pojam:

– Imamo tri divna nećaka, pa sam već postala majstor u hranjenju, trčanju za njima, mijenjanju pelena...

Obožavam djecu i ako je tako zapisano, sigurno će se jednog dana i dogoditi. Do tada, osim poslom, vrijeme krati putovanjima, malim ritualima i hobijima od kojih joj je omiljeno skijanje, dok se politikom i ne zamara previše. Cijeni Baracka Obamu, a Nadan Vidošević najzgodniji joj je naš političar, dok SDP-ovu saborsku zastupnicu Mirelu Holy smatra neobičnom i osebujnom osobom koja fura svoj đir i jednostavno je drukčija.

– Pratim politiku onoliko koliko moram. Gledala sam i lijeve i desne, plave i crvene... Ali na našoj političkoj sceni nisam vidjela ni jednog uvjerljivog političara koji ima nešto drugačije u sebi! Kod nas političari graniče s vrstom celebrityja. Iskreno, ne znam za koga bih glasala na sljedećim parlamentarnim izborima. Mislim da danas možeš glasati za onoga tko će manje krasti.

Cijeli intervju s Mijom Kovačić pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 16

MO
moveax
16:51 17.07.2011.

Eto, bas mi drago. Mia, ako ikada ostanes bez posla, mozes slobodno raditi u mojoj pekari. Takodjer se moras dici vrlo rano da se pripreme svi materijali te ispece odredjena kolicina proizvoda. Jeste, malo je vruce po ljeti...ma zapravo je uvijek vruce no zato dobijes bonus od 125kn na placu od 2500!!! Vjerujem da ces i na tom poslu biti vrlo energicna, puna optimizma i sve sto je potrebno za dobra peciva.

MO
mojavisost
17:15 17.07.2011.

joj sad će ona nekome pametovati glupa krakata kozetina...isss kak su ljudi glupi..nek ide tamo kod onog srpskog spijuna ivora vucelica..uskoro ce i on u remetinec..

DU
Deleted user
17:04 17.07.2011.

17.07.2011. u 16:51h moveax je napisao/la: Jesi joj našao pravi poklopac ahahaha ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije