PRIZNANJE

Michael Jackson i dalje želi spavati s djecom

28.12.2003.
u 00:00

"Ako ste pedofil, nije dobro biti s djecom. No, ja to nisam", kazao je Jackson

U svojem prvom intervjuu nakon uhićenja i optužbi za pedofiliju, Michael Jackson je ponovno šokirao gledatelje.

- Naravno - odgovorio je Jackson na pitanje Eda Bradleya, voditelja kultne informativne emisije "60 Minutes", misli li još uvijek da je normalno spavati s djecom.

- Zašto ne? Ako ste pedofil, Jack Trbosjek ili ubojica, to nije dobra ideja. Ali ja to nisam. Prije bih si prerezao vene nego što bih povrijedio dijete - kazao je bivši "kralj popa" u razgovoru koji je emitiran na američkoj televizijskoj postaji CBS.

Još od kada je početkom godine kontroverzni britanski novinar Martin Bashir snimio dokumentarac o Jacksonu i njime šokirao svijet, slavni pjevač stalno se nalazi u središtu skandala.

Kada je policija nedavno upala na njegov ranč Neverland svi mediji su prenijeli tu vijest, no Jackson tvrdi da je policijsko ponašanje bilo previše nasilno.

- Tamo više neću živjeti. To je sada samo kuća, više nije dom. Od sada tamo dolazim samo u posjet - priznao je pjevač u razgovoru koji je vođen u Los Angelesu. Tamo se Michael Jackson nalazi nakon što je izašao iz zatvora s jamčevinom od tri milijuna dolara.

Međutim, osim što je sam intervju izazvao dosta medijske pozornosti u SAD-u, zanimljiv je bio i način na koji je CBS dobio Jacksona. Upravo ta televizijska kuća trebala je prije mjesec dana emitirati posebnu emisiju o Jacksonu u povodu izlaska njegove kompilacije "Michael Jackson Number Ones".

U tu svrhu snimljeni su razgovori s Beyonce Knowles, Mary J. Blige i mnogim drugim glazbenicima koji su govorili koliko je Jackson utjecao na njih. Potpuno pozitivan dokumentarac otkazan je nakon što je podignuta optužnica, a odmah poslije emitiranja intervjua CBS je objavio da će novi termin prikazivanja dokumentarca biti 2. siječnja 2004. godine.

JOSIP JURČIĆ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije