nema isprike

Mila Kunis: Ljudi koji tvrde da ne mogu smršavjeti lažu

mila
Pixsell
10.08.2011.
u 13:03

– Obožavam jesti, ali ni u jednom trenutku nisam pomislila da ne mogu izgubiti kilograme. Vjerujem da naporan rad uvijek donosi rezultate – kaže glumica te tvrdi da za debljinu nema isprike.

Otkako je za ulogu balerine u Oscarom nagrađenu filmu “Crni labud” smršavjela deset kilograma, Mila Kunis promijenila je poglede na vlastito tijelo i shvatila koliko toga može podnijeti.

– Obožavam jesti, ali ni u jednom trenutku nisam pomislila da ne mogu izgubiti kile. Vjerujem da naporan rad uvijek donosi rezultate – kaže glumica te tvrdi da za debljinu nema isprike.

– Svatko može smršavjeti, samo treba to dovoljno željeti.

Ključne riječi

Komentara 14

JA
JayCutler
13:49 10.08.2011.

@liliZG Rekao bi da si ljubomorna na njenu figuru, inače je ne bi obako žustro napala. Njena izjava je točna, a to što neki koriste lijekove zbog kojih se debljaju ne znači da je to općenito pravilo i praksa. Zato izmisli bolji način da napadneš nekog tko želi zapravo reći kako je vježbanje korisna stvar. Ona za razliku od tebe i \"žganaca\" nije bila zlonamjerna.

LA
lar@
14:50 10.08.2011.

sve se može kad se hoće, manje jesti, više vježbati i kretati se...ništa nije zabranjeno jesti ali količine su vrlo bitne...

LI
liliZG
13:16 10.08.2011.

.........ma vidi se da je još mala curičica..............još puno žganaca ona mora pojesti da odraste i prestane lupetati gluposti....... ........a što je s ljudima koji zbog neke bolesti i ljekova kojih piju ne samo da ne mogu smršaviti već se i debljaju zbog istih........zato dosta s glupostima...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije