Ples sa zvijezdama

Mila: Zbog akrobacija završila sam na slikanju kralježnice!

ples sa zvijezdama (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
1/7
10.12.2010.
u 12:31

- Na probi sam nekoliko puta pala, a od silnog bacanja i okretanja bila sam sva natučena. Na sreću, nema težih posljedica, jedino osjećam bolove na koje sam se naviknula - objašnjava Mila koja se za polufinale već dobro pripremila

Zadnje minute showa “Ples sa zvijezdama” iz emisije u emisiju čine se kao deja vu. Pripetavanje, to jest borba dva para za ostanak u showu, uvijek izgleda jednako. Mila Horvat i njezin partner Robert Schubert ponovno plešu ples i prolaze dalje uz pomoć žirija. Napeti scenarij voditeljici ipak nije “prisjeo” jer, kaže, sve je to za nju zabava.

- Za mene je svaki ishod dobar. Ako mi kažu da napuštam show, dobivam zasluženi odmor. Ako, pak, prođem dalje, sretna sam što ćemo se još malo družiti - priznaje Mila i dodaje:

- Ma taj treći nastup pravo je veselje jer se već toliko opustimo da onda plešemo baš iz gušta i super se zabavljamo.

Ipak prošlotjedni ju je nastup gotovo stajao zdravlja. Naime, zbog akrobacija i teške koreografije morala je na hitni pregled liječniku i slikanje kralježnice.

- Na probi sam nekoliko puta pala, a od silnog bacanja i okretanja bila sam sva natučena. Na sreću, nema težih posljedica, jedino osjećam bolove na koje sam se naviknula - objašnjava Mila koja se za polufinale već dobro pripremila.

- Plešemo engleski valcer i pasodoble, naporno je, ali držimo se - kaže Mila i ne želi prognozirati tko će u finale:

- Svi to jednako zaslužuju, i Nera i Bojan, ali to je svima nama jednostavno zabava, a ne natjecanje.

Kako je već nekoliko emisija žiri “spašava”, upitali smo Milu hoće li ovaj put igrati na kartu publike kako bi ipak postala finalistica.

- Ma to je samo show, ja sam svojima već odavno rekla da prestanu glasovati. Izguštala se jesam, a u finalnoj emisiji ionako svi nastupamo, pa mi ne gine još jedan nastup - kaže voditeljica i priznaje da u plesu uživa.

- Atmosfera je nevjerojatna, veselju nema kraja, svi smo se sprijateljili i podržavamo jedni druge.

Iako je prepuna riječi hvale, jedan dio nje sretan je što se plesnoj bajci ipak približava kraj.

- Ovih šest emisija je iza nas i mjesec dana proba prije toga, tako da sam u top-formi, ali i iscrpljena. Mislim da ću morati na rehabilitaciju jedan mjesec - iskrena je 29-godišnja voditeljica.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:36 10.12.2010.

neka dođe k meni da joj ja naštelam kralježnicu. za prvi put nebum joj niš računal.

MA
mamba64
20:43 10.12.2010.

Ja mislila da on nj pipa.

KO
kornjas
20:56 10.12.2010.

Dobra mila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije