Divlje dijete

Miley Cyrus uhvaćena kako puši marihuanu?

miley
Pixsell
08.04.2013.
u 10:49

Mlada pjevačica i glumica već neko vrijeme budi sumnju zbog svoga divljeg ponašanja.

Miley Cyrus već neko vrijeme prozivaju zbog divljeg ponašanja, a mlada zvijezda i ovog je vikenda potvrdila svoj status divljeg hollywoodskog djeteta. Strani mediji objavili su fotografije na kojima Cyrus sjedi na balkonu i puši smotuljak koji podsjeća na joint, piše Daily Mail. Vikend je provela u društvu prijatelja, a svoju kratku kosu svezala je u repić.

Opušteno izdanje i raspoloženje nagnali su medije na sumnju, pogotovo stoga što ovo nije prvi put da se Miley povezuje s opojnim dimom. U posljednje vrijeme pjevačica i glumica navodno je imala probleme u vezi s dečkom Liamom Hemsworthom, no nedavno je izjavila da je između njih sve u redu.

>> Miley Cyrus opet nosi zaručnički prsten, nije prekinula s Liamom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije