Veliki obožavatelj

Ministar Matić upoznao Brada Pitta

brad pitt, predrag matić
Foto: Twitter
1/2
13.06.2014.
u 09:48

Ministar branitelja Predrag Matić upoznao je Joea Blacka. Naravno, riječ je o slavnom liku koji je svojedobno utjelovio Brad Pitt...

Ministar branitelja Predrag Matić upoznao je Joea Blacka. Naravno, radi se o slavnom liku koji je svojedobno utjelovio Brad Pitt. Kao pravi obožavatelj, ministar se fotografirao s Bradom tijekom četverodnevnog summita o okončanju seksualnog nasilja u ratnim područjima. Naime, na summit je stigla Angelina Jolie, a s ministrom vanjskih poslova Velike Britanije obećala je poduzimanje konkretnih poteza u obliku pomoći žrtvama i kažnjavanja odgovornih.

Brad je stigao u London sa svojom partnericom, a tada ga je i ministar Matić ulovio za fotografiju. Zajedničku fotografiju Matića i Pitta na Twitteru je objavio ministrov pomoćnik Bojan Glavašević, napisavši uz nju ''A i šef je upoznao Joea Blacka''.

>>Brad Pitt napadnut na premijeri Angelinina filma!

Komentara 8

Avatar petrolio
petrolio
11:57 13.06.2014.

bez veze...

BU
Bulaba
10:36 13.06.2014.

E vala, ministre, drago nam je svima zbog vas što vas takve stvari usrećuju. Ovime ste dokazali da ste pravi čovjek na pravom mjestu, lijep, pametan, sposoban, koristan...

ĆA
ćaćaća
12:34 13.06.2014.

srpski ministar ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije