Opet joj bilo dosadno

Mirjana spakirala kovčeg i odselila se iz Big Brother kuće

Mirjana, big brother
Foto: Screenshot
04.11.2015.
u 14:45

Mirjani je opet bilo dosadno pa je, kako bi razbila monotoniju, spakirala svoj kovčeg, navukla kućni ogrtač i odselila se – u dvorište BB kuće

Mirjana ponovno zabavlja stanare, ali i gledatelje Big Brothera. Nakon što je Zorica ponovno plakala zbog njezinih podbadanja i nakon što je Đorđe ponovio da je inteligentna, Mirjani je opet bilo dosadno pa je, kako bi razbila monotoniju, spakirala svoj kovčeg, navukla kućni ogrtač i odselila se – u dvorište BB kuće.

Rade i Goran došli su joj praviti društvo. Rade joj je donio kekse i vodu da ne bi ostala gladna. Da su Vasići dobri s Mirjanom zna se, pa nije čudno da su se Mika i Giba ubrzo doselili k njoj u dvorište.

Večerašnja emisija Big Brothera stoga neće biti nimalo dosadna.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MB
mile b.
10:33 05.11.2015.

Pa di joj je taj kufer. Nosi joj ga pok. V. Dijak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije