Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi imati unuke

Mirko Fodor progovorio o supruzi Vesni s kojom je u braku 25 godina: 'Slatka je. I dalje ima prćasti nosić'

Dubrovnik: Mirko Fodor izmjenjivao nježnosti sa suprugom Vesnom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
21.10.2022.
u 09:30

Mirko je sa suprugom u braku 25 godina. Otkrio je kako se on i Vesna vole i uvažavaju, te da imaju krasnu djecu. Voditelj ima dvije kćeri, iz prijašnje veze ima 29-godišnju Doru, a 25-godišnju Neru dobio je u braku s Vesnom.

HRT-ov voditelj Mirko Fodor (59) progovorio je o svojoj obitelji. Mirko je sa suprugom Vesnom u braku 25 godina. Otkrio je kako se on i Vesna vole i uvažavaju, te da imaju krasnu djecu. 

"Zaista se jako volimo, uvažavamo, volimo kao čovjek čovjeka. I slatka je. I dalje ima prćasti nosić i jako je zabavna, vesela, vedra i imamo krasnu dječicu. I punica je dobra, to je jako bitno", kazao je za Story. Voditelj ima dvije kćeri, iz prijašnje veze ima 29-godišnju Doru, a 25-godišnju Neru dobio je u braku s Vesnom. 

Fodor je za Story rekao i kako bi se volio ostvariti u ulozi djeda. 

"Jako bih volio imati unučiće, nevažno hoće li biti dečki ili cure. Zaista jako volim djecu, a najljepše je biti u ulozi dide i bake. Lijepo se provodiš s unucima, a onda ih uvijek možeš vratiti kada ti dosade" izjavio je. 

Voditelj će uskoro napuniti 60 godina, a priprema i veliko slavlje za taj okrugli rođendan. 

"Idemo u Slavoniju i Baranju gdje ćemo biti tri dana. Bit će druženje, veselica, svirka", najavio je. 

VIDEO Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Hazl113
Hazl113
09:57 21.10.2022.

Već kada pišete o Fodoru i njegovoj ženi, istražite malo o iznajmljenom stanu kojeg je ona dobila na korištenje u centru grada od HTV-a, a stanuju u Vrapču. Pitajte ga što je sa stanom njegovih roditelja na Pešćenici u nekadašnjemm prvomajskom naselju.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:18 21.10.2022.

Što ne prikažu prvu ženu koju je ostavio s 4-godišnjom kćerkom?

PU
purgerplavi
11:28 22.10.2022.

...smeče...privtizirao je televiziju ,a nadnaravno narcisoidan,,,fali mu samo ona posvuduša Doris....bljuje mi se kaj mi pušimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije