Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Mirna Maras Batinić pokazala lice bez trunke šminke u 43. godini: 'Samo sreća'

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/7
25.06.2021.
u 10:30

Mirna je na sebi imala ljetnu haljinu i napisala kako nema frizuru ni šminku, ali da je sretna.

Voditeljica Mirna Maras Batinić trenutačno sa svojom obitelji uživa blizu Šibenika. To je otkrila na Instagram Storyju gdje je pozirala bez šminke. Mirna je na sebi imala ljetnu haljinu i napisala kako nema frizuru ni šminku, ali da je sretna.  

Foto: Instagram

Podsjetimo, povremeni post postaje sve popularniji i kod naših poznatih osoba. Postoji više vrsta posta, ali za većinu najprihvatljiviji je post 16/8, što znači da 16 sati ne unosite nikakvu hranu ni kalorije u svoje tijelo, a onda u razdoblju od 8 sati jedete 2 ili 3 obroka.

Ovaj princip prehrane prakticira i voditeljica Mirna Maras Batinić koja je na društvenim mrežama sa svima podijelila kakve dobre učinke vidi nakon što je počela prakticirati povremeni post. "Htjela sam se uvjeriti da mi režim autofagije odgovara i sad kad to znam, dijelim s vama. Već dva mjeseca u režimu sam 16/8 – 8 sati jedem (bilo što), a 16 sati pijem samo vodu, čaj, kavu... dva dana u tjednu napravim pauzu. Ne radim to zbog viška kilograma već zato što se puno bolje osjećam", napisala je Mirna i u nastavku opisala kako se osjeća nakon što dva mjeseca primjenjuje ovaj princip.

"Rezultat: osjećam se bolje, imam više energije (što je za osobu bez štitnjače vrlo važno), izgubila sam šlaufić oko trbuha, ne osjećam se napuhano... i, iako sam se toga najviše bojala, uopće nije teško izdržati tih 16 sati. Istražite malo temu, zdravo je i važno za cijeli organizam...", napisala je Mirna. Njezine obožavatelje zanimalo je i je li izgubila koji kilogram, a Mirna je odgovorila: "Jesam malo, ali nije mi to bio motiv. Ustvari... više dobar osjećaj, više energije i trbuh se malo ipak povukao.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije