Na Dan žena

Miroslav Ilić polupraznu Arenu podigao na noge

miroslav ilić
goran stanzl/pixsell
09.03.2010.
u 17:04

Na Iliićevu koncertu trebala je nastupiti Danijela Martinović, no na dan koncerta iz bolnice je otkazala nastup.

Narodnjačka zvijezda Miroslav Ilić (60) nije uspio za Dan žena napuniti Arenu, ali ju je podigao na noge. Oko 10 tisuća uglavnom mlađih obožavatelja pjevalo je hitove “Tebi”, “Pozdravi je, pozdravi”, “Devojka iz grada”...

Kao Ilićeva gošća u duetu “Jedan dan života”, koji je u originalu pjevao s Lepom Brenom, trebala je nastupiti Danijela Martinović, no na dan koncerta iz bolnice je otkazala nastup. Ilićevi gosti bili su i pobjednici Guče, orkestar Dejana Petrovića.

Ključne riječi

Komentara 4

ML
mladen3x
12:27 10.03.2010.

Bio sam na koncertu i bilo je fenomenalno...

ML
mladen3x
18:58 10.03.2010.

Voleo sam,zasto to da krijem vino tocim a vino ne pijem polomljene case od kristala a bila je luckasta i mala polomljene case od kristala a bila je luckasta i mala Opet vam pricam istu pricu dugo se nismo videlii nek ova pesma nema kraja tek smo poceli .................... Pozdrav maratonu i ekipi,zivjeli mi sto godina...

MA
maraton
17:01 10.03.2010.

Hrvatskoj ne tribaju pivaći iz Srbije i BiH.Mi imamo naše narodne pisme a o drugin da i ne govorin.Nema na cilon teritoriju bivše države, kojoj neću ni ime napisati,takvih pivaća ka šta ima Hrvatska i zato nemojmo sa estradom stvarati ponovo neku asocijaciju i logiku: ko nas bre zavadi.Ovi su pivaći treća liga, dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije