Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči utakmice Hajduka

Mirta Šurjak javila se iz Španjolske i oduševila u pripijenoj haljini, fotku komentirala Fani Stipković: 'Ljepotica'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
17.08.2022.
u 12:38

Pozirala je u pripijenoj ružičastoj midi haljini koja je naglasila njezinu figuru i dekolte. Haljinu je kombinirala s bež detaljima- remenom, torbicom i sandalama, a kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama i naušnicama.

Sportska novinarka i HRT-ova voditeljica Mirta Šurjak stigla je u Španjolsku gdje će se sutra odigrati susret između Hajduka i Villarreala koji će biti presudan za ulazak splitskog kluba u Konferencijsku ligu.

-Buenos dias (Dobar dan)- kratko je napisala Mirta uz fotografiju koja je nastala na stadionu. Pozirala je u pripijenoj ružičastoj midi haljini koja je naglasila njezinu figuru i dekolte. Haljinu je kombinirala s bež detaljima- remenom, torbicom i sandalama, a kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama i naušnicama.

Nova objava oduševila je njezine brojne pratitelje koji su joj ispod fotografije uputili brojne komplimente. ''Fantastično'', ''Savršeno'', ''Ljepotica'', ''Melem za oči'', ''Lijepa'', ''Naša Diletta'', ''Kraljica'', ''Čudo ljepote'', pisali su pratitelji, a javila se i njezina kolegica, sportska novinarka Fani Stipković koja joj je ostavila emotikone zaljubljenih pogleda te tako poručila da izgleda sjajno.

Podsjetimo, Mirta je i ove godine bila voditeljica programa tradicionalne 307. Sinjske alke na kojoj je slavio slavodobitnik Frano Ivković (38) s osvojenih devet punata. Voditeljica je na utrku stigla u svijetloplavoj haljini splitskog modnog brenda Arileo koju je na sebi već imala prije tri godine na teniskom turniru u Bolu. 

- Hvala vam od srca. Dobila sam zaista toliko komplimenata za ovu haljinu. Sve je pogođeno - boja, kroj, materijal, preoduševljena sam - napisala je svojedobno ispod fotografije na u kojoj pozira u spomenutoj haljini.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 15

HU
Humbleandhonest
12:59 17.08.2022.

Savršeno, fantastično, melem za oči? Hitno okulistu. Predimenzionirana u svakom pogledu, od visine, stopala, grudi do urođenog neukusa u odijevanju i ekstremno ružne face. Znači, od elegancije i ljepte ni e ni lj, negledljiva žena skroz.

ZO
zoranos
13:09 17.08.2022.

Iskače iz paštete. Najviše mi se zamjerila na Maratonu lađa ove godine. Probjedila ekipa Zagreba i radi prilog sa dvojicom Dalmatinaca iz te ekipe i počne tvrditi kako u toj ekipi nema Zagrepčana, da su to sve Dalmatinci - ali joj frajer rekao da ima i Zagrepčana ipak. Ta bi sve svojatala, podsjeća me na mentalni sklop istočnih susjeda.

DU
Deleted user
14:48 17.08.2022.

U što god je stavili čim god je okitili izgleda sirovo i ofucano kao zadnja d...a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije