Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamie Laverock

Mlada glumica (19) pala s petog kata, obitelj moli za pomoć

Mamie Laverock
Foto: Promo
1/4
29.05.2024.
u 19:46

Mamie je provela dva tjedna na intenzivnom liječenju u bolnici zbog 'hitne medicinske pomoći', a nakon toga ispraćena je iz bolnice do balkonskog prolaza, s kojeg je pala, navode na stranici za prikupljanje pomoći.

Mlada glumica Mamie Laverock (19), najpoznatija po ulozi u seriji 'When Calls the Heart', priključena je na aparate za održavanje života nakon što je pala s balkona koji se nalazi na petom katu, piše Variety. Njeni roditelji Rob i Nicole Comptom pokrenuli su akciju za prikupljanje sredstava za njeno liječenje.

Mamie je provela dva tjedna na intenzivnom liječenju u bolnici zbog 'hitne medicinske pomoći', a nakon toga ispraćena je iz bolnice do balkonskog prolaza, s kojeg je pala, navode na stranici za prikupljanje pomoći.

- Zadobila je ozljede opasne po život, podvrgnuta je višestrukim opsežnim operacijama i trenutno je na aparatima za održavanje života. Svi smo shrvani i u šoku u ovom izuzetno teškom trenutku, stoji na stranici. 

GALERIJA: Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna je ukrao show

Mamie Laverock
1/26

- Duboko smo ožalošćeni nakon što smo čuli vijesti o Mamie. Kao voljenoj članici naše zajednice "When Calls the Heart", želimo njoj i njezinoj obitelji mir, utjehu i mnogo molitvi tijekom ovog teškog vremena, poručili su iz TV kuće Hallmark. 

Laverock je pala s balkona 26. svibnja, više od dva tjedna nakon prve hospitalizacije. Pojedinosti  hitne medicinske pomoći nisu jasne.

Dosad je prikupljeno više od 14.500 dolara za pomoć u njenom oporavku.

VEZANI ČLANCI: 

Kolege iz serije "When Calls the Heart" izrazile su podršku mladoj glumici na društvenim mrežama. 

- Toliko volim ovu obitelj i srce mi je slomljeno. Molim vas pomozite ako možete, napisala je Johannah Newmarch.  Glumica je ostvarila ulogu u 'Neka bolji pobijedi', 'Zvjezdani Božić' i 'The Hollow Child'. 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije